joi, 17 martie 2011

Florina Cercel din Inimă de ţigan la Doamne de poveste


O mare actrita, un om de o calitate desavarsita, o femeie puternica si o prietena adevarata. Actrita Florina Cercel ("Inimă de ţigan", "Regina" şi "Aniela") a reusit in intreaga viata sa se inconjoare de oameni de calitate si sa-i vrajesca pe spectatori si telespectatori cu rolurile sale.
 In exclusivitate pentru emisiunea “Doamne de poveste” marea actrita povesteste pentru prima data momente din viata ei nedezvaluite pina acum. Amintiri despre clipele cind a plins devastator pe scena, spectacolul s-a intrerupt si a fost aminat iar actrita nu a mai urcat pe scena citeva luni pentru un lung ramas bun : marea ei iubire trecea pragul vietii, pleca "dincolo". O poveste de iubire devastatoare traita alaturi de un barbat pe care il tine in suflet si acum.
 Florina Cercel  le aduce celor de ACASA marturii despre marea foamete de dupa razboi, despre viscolul care le-a ingropat in zapada in casa pe ea si pe sora ei citeva zile, dupa ce tatal fusese arestat si trimis la canal, iar mama plecase sa faca rost de hrana. Ar fi murit in mormintul de zapada, isi aminteste actrita, daca nu ar fi avut loc un adevarat miracol.
Amanunte fascinante din viata unei femei de poveste, duminica, 27 aprilie, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, ACASA.

Un comentariu: