marți, 8 martie 2011

Mergi la Ritualul cu Devoratorul de TV

In noiembrie 2010, episcopii romano-catolici s-au intrunit pentru a raspunde cererii tot mai mari de ritualuri de exorcizare. ”Diavolul este o forta reala. Si trebuie sa fim pregatiti” spune un episcop citat de New York Times. Din 11 martie, misterele Vaticanului si practicile intunecate ale bisericii catolice sunt dezvaluite pe marile ecrane in The Rite/ Ritualul, un film terifiant inspirat din fapte reale care te provoaca sa te intrebi in ce crezi cu adevarat. Daca ai curaj sa afli adevarul, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la The Rite/ Ritualul, la cinematograful Hollywood Multiplex.
 Ce actor celebru pentru prestatiile stralucite din filme ca Silence of the Lambs/ Tacerea mieilor si Amistad interpreteaza rolul Parintelui Lucas in The Rite/ Ritualul?

1.            Anthony Hopkins
2.            Colin Firth
3.            Vincent Cassel

The Rite/ Ritualul poate fi vizionat din 11 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timisoara, Bacau).

Răspundeţi corect până marţi, 15 martie şi aflaţi dacă veţi merge la film!

4 comentarii: