luni, 7 martie 2011

Promisiunea, o poveste cutremuratoare incepe Acasa


De azi, 7 martie, de luni pana duminica, de la 17.30, ACASA va difuza o altfel de telenovela, „Promisiunea” („Yemin”), o super productie turceasca de succes care se alatura celor mai frumoase povesti de iubire care au facut istorie in cei 13 ani de cand ACASA a intrat in inimile telespectatorilor.
Prima telenovela turceasca difuzata ACASA, „Promisiunea”, este una dintre cele mai apreciate productii din Turcia din toate timpurile si a avut rezultate extraordinare si la nivel international in Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan si in tarile din Orientul Mijlociu.
Telenovela „Promisiunea”, pentru ale carei filmari s-au ales locatii exotice din Turcia precum Istanbul, Aydın si Şam, ii are in rolurile principale pe Serhan Yavaş si Tuba Ünsal, respectiv Menderes si Leyla, doi tineri a caror iubire va avea de infruntat tradari, minciuni, prejudecati, dar si bariere impuse de familie.
Pe platorile de filmare Serhan Yavaş si Tuba Ünsal s-au inteles de minune, insa povestea de iubire din serial nu s-a transpus si in realitate, desi au existat zvonuri in acest sens. In viata reala Serhan Yavaş a divortat acum 6 ani de sotia sa si are o fetita de 10 ani, iar in ceea ce o priveste pe Tuba Ünsal, aceasta este casatorita, iar in luna decembrie a anului trecut a dat nastere unei fetite, pe nume Sare, la o clinica din Los Angeles.
In „Promisiunea”, telespectatorii vor descoperi o altfel de telenovela, o noua lume si o poveste cutremuratoare cu iz oriental despre iubire si datorie. Subiectul telenovelei aduce in prim plan promisiuni ce schimba destine, legaturi de familie si obiceiuri stravechi inca pastrate in societatea contemporana turceasca.
In Turcia, unde traditiile sunt lege, doua lucruri trebuie respectate cu sfintenie: familia si promisiunea. Intre iubire si datorie, un barbat e fortat sa duca o viata dubla. E un joc periculos, unde nimeni nu este vinovat sau nevinovat pana la capat, dar e imposibil ca cineva sa nu fie ranit. Atunci cand ratiunea nu mai poate sa aleaga intre adevar si minciuna, el incearca sa-si traiasca viata dupa voia inimii, dar cei din jurul lui si chiar forta destinului par sa-i stea impotriva.
          Luni, 7 martie, de la 17.30, telespectatorii vor urmari premiera primei telenovele turcesti difuzata ACASA, “Promisiunea” (“Yemin”), ce spune cutremuratoarea poveste de viata si fermecatoarea poveste de iubire a unui barbat care si-a pierdut ani din viata platind o greseala care nu a fost a lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu