luni, 7 martie 2011

Stirea de la prima oara!Azi incepe Acasa serialul turcesc Promisiunea


Ceea ce pare o poveste frumoasa dintre doi tineri care se iubesc si incearca sa faca un copil, se dovedeste a fi o poveste presarata cu minciuni care vor tulbura si vor zbuciuma vietile linistite ale personajelor.
Pentru Leyla, Menderes este cel mai important om din viata ei, este extrem de indragostita de el si isi doreste sa-i aduca pe lume un copil. Tatal ei, Baki, este un judecator iesit la pensie si in ceea ce-l priveste pe sotul fiicei sale, considera ca acesta nu este o persoana de incredere. Baki mai are doi copii, o fata care invata la colegiu si pe Cihan, pe care l-a adoptat inca de mic copil. Cihan a studiat in America si s-a intors in Turcia pentru a deveni un avocat celebru. El este indragostit fara speranta de Leyla.
          Menderes face afaceri cu marmura extrasa din Siria, pe care o exporta din Istanbul si pleaca frecvent in calatorii de afaceri, ceea ce o nemultumeste pe Leyla.
Curand, viata linistita a Leylei se va transforma intr-un adevarat haos. Menderes duce o viata dubla, situatie la care nici Leyla, nici familia ei nu s-ar fi gandit vreodata. Menderes mai are inca o familie in Afyon, cu Asuman, si impreuna au doi copii: o fetita de 5 ani si un baiat de 16 ani.
In realitate, Menderes este extrem de indragostit de Leyla, iar cosmarurile pe care le are sunt cauzate de viata lui dubla. In perioada in care Menderes studia in Istanbul, Asuman si fratele lui mai mare, Kemal, aveau o relatie. Intr-o noapte cand se intorceau acasa au avut un accident de masina iar Menderes era la volan. Inainte sa moara, Kemal i-a cerut lui Menderes sa-i jure ca o va lua de sotie pe Asuman pentru a-i salva onoarea, intrucat e insarcinata. Menderes s-a obisnuit greu cu acest aspect care avea sa-i schimbe viata pentru totdeauna.
Menderes se indragosteste in secret de Leyla, dar incearca sa-si pastreze identitatea secreta. In ciuda eforturilor sale, el nu poate renunta la Leyla. Cei doi isi declara dragostea si isi promit unul altuia ca vor fi impreuna indiferent ce s-ar intampla. Menderes ii minte pe membrii familiei Leylei, carora le spune ca si-a pierdut ambii parinti.
De patru ani, viata lui Menderes se desfasoara intre calatoriile catre Siria si Istanbul. Cele doua familii nu stiu una de cealalta pana cand Selahattin, tatal lui Menderes, apare in pragul casei in care el locuieste cu Leyla.
 


Fisa tehnica:
Productie: Turcia, 2007-2009
Regia: Sadullah Celen

Distributie:
Tuba Ünsal -  Leyla
Serhan Yavas – Menderes
Zeyno Üstünışık - Asuman
Busra Alcin – Habibe
Zeynep Irgat -  Sadakat
Hakan Büyüktopçu – Deniz
Barış Yalçın – Cihan
Ayşe Melike Çerçi – Gazel
Canan Türker – Fatma Nur
Özden Özgürdal - İlhan
Büşra Alçın – Habibe
Deniz Tunca - Hülya
Mustafa Erdoğan - Komiser Cihan 
Ece Özdikici – Bahar
Sertaç Boztepe - Selim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu