marți, 3 mai 2011

Kassandra se întoarce Acasă din 11 mai

Din 11mai, o poveste de iubire care a făcut înconjurul lumii, un cuplu care a cucerit milioane de inimi şi un nume pe care telespectatorii nu l-au putut niciodată uita, “Kassandra” vine ACASĂ. Coraima Torres şi Osvaldo Rios trăiesc o iubire de neuitat într-o telenovelă clasică, de luni până joi de la orele 21.30, iar în serile de vineri telespectatorii vor putea urmări câte două episoade din “Kassandra”, ACASĂ.
O producţie care a înnebunit mapamondul şi una dintre cele mai iubite telenovele din toate timpurile, “Kassandra” a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128. Aflată la primul său rol principal într-o telenovelă în “Kassandra”, frumoasa Coraima Torres avea doar 19 ani atunci când au început filmările. Cu toate acestea, tânăra actriţă a reuşit să-şi facă o mulţime de fani şi să câştige atât iubirea publicului, cât şi respectul colegilor de breaslă. În plus, actriţa a purtat lentile de contact albastre pentru rolul Kassandrei, iar publicul a rămas fascinat până în ziua de astăzi de personajul interpretat de Coraima.
Alături de Coraima Torres, telespectatorii de ACASĂ îl vor recunoaşte pe unul dintre cei mai sexy actori de telenovelă, Osvaldo Rios, cunoscut din producţii precum “Zorro”, sau “Legământul”. În “Kassandra”, telenovela care i-a adus faima internaţională, Osvaldo Rios joacă un dublu rol, al fraţilor gemeni Ignacio şi Luis David.
Povestea frumoasei ţigănci sărace care se căsătoreşte cu bărbatul visurilor ei a adus până şi pacea în Bosnia. Guvernul Statelor Unite alături de liderii din Bosnia au decis ca soluţia de menţienere a păcii nu poate fi nici diplomatică, nici militară, ci “Kassandra”. Astfel, casa de producţie a donat cele 150 de episode televiziunii din Bosnia, fără speranţa de a-şi recupera vreodată banii, iar spiritele s-au mai liniştit.
De la lansare, telenovela s-a bucurat de succes în toată America Latină, Statele Unite, Europa, dar şi în China, Japonia, sau Indonezia. Povestea de iubire de pe micile ecrane dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost atât de îndrăgită de public, iar săruturile lor erau atât de convingătoare, încât zvonurile că cei doi ar avea o relaţie şi în viaţa reală, nu au întârziat să apară.
Coraima Torres şi Osvaldo Rios îşi trăiesc ACASĂ povestea de iubire în “Kassandra”, de luni până joi de la orele 21.30, iar vineri, de la 20.30.

Un comentariu:

  1. Wow!Asta da!!Si chiar de la asa o ora buna de vizionat!! Super!Ma bucur! :)

    RăspundețiȘtergere