miercuri, 8 iunie 2011

Din 20 iunie "Aurora" vine Acasă!


Sara Maldonado, Jorge Luis Pila şi Eugenio Siller sunt din 20 iunie ACASĂ, într-o nouă poveste de iubire ce sfidează timpul, “Aurora”. Telenovela va fi difuzată de luni până joi de la orele 23.30, iar în serile de weekend telespectatorii vor avea parte de două episoade, de la 22.30.
O poveste cu totul atipică, ce abordează un subiect nemaîntâlnit până acum în telenovele, criogenia, “Aurora” va cuceri publicul prin sensibilitate, dar şi mult suspans. Structurată în trei părţi, “Aurora” este o telenovelă complexă, cu multe personaje ale căror destine evoluează, poveştile acestora se schimbă, iar fiecare fir al acţiunii este construit cu atenţie şi grijă, astfel încât povestea devine tot mai interesantă, cu fiecare episod. “Aurora” este o producţie marca Telemundo, iar filmările au avut loc în Statele Unite.
Sara Maldonado, cunoscută publicului de ACASĂ din telenovelele “Clase 406”, “O lume a fiarelor” şi “Paradisul blestemat”, este protagonista telenovelei, o fată pentru care statutul social nu are nicio valoare în faţa iubirii adevărate. Aurora este criogenată de tatăl ei pentru a-i salva viaţa, iar după 20 de ani, revine la viaţă şi începe să iubească din nou, ca la început. 20 de ani ea rămâne îngheţată în timp, iar singurul gând care o ţine în viaţă este amintirea bărbatului iubit. Eugenio Siller revine şi el ACASĂ, după ce i-a cucerit pe telespectatori în “Fructul oprit”, alături de Maite Perroni. În “Aurora”, actorul este Lorenzo în tinereţe, iubitul Aurorei, iar apoi interpretează personajul Martin, fiul lui Lorenzo. În plus, Eugenio Siller interpretează şi melodía de generic, ce poartă numele telenovelei, “Aurora”. Actorul de origine cubaneză Jorge Luis Pila este protagonistul telenovelei, iar telespectatorii l-au urmărit de curând ACASĂ în telenovela “Căutând-o pe Elisa”. În plus, Jorge Luis Pila a mai jucat şi în producţiile “Destine furate”, sau “Înger rebel.
Din distribuţia telenovelei mai fac parte şi alţi actori celebri, precum focoasa Aylin Mujica, care revine ACASĂ într-un rol negativ, Lisette Morelos, Vanessa Pose, Braulio Castillo, sau Sonya Smith, actriţa care a jucat şi în telenovela “Căutând-o pe Elisa”.
Din 20 iunie, ACASĂ, Aurora primeşte o nouă şansă, o viaţă nouă şi puterea de a iubi încă o dată. Uniţi de o mare pasiune, precum şi de o imensă dragoste pentru dans, Aurora şi Lorenzo înving orice obstacol pentru a fi din nou împreună. O poveste de iubire care sfidează atât timpul, cât şi legile fizicii, “Aurora” vine ACASĂ de luni până joi de la orele 23.30, iar de vineri până duminică de la 22.30.

Un comentariu: