marți, 7 iunie 2011

“Eu, tu, el şi ea” - noul serial de comedie de la Prima TV, din 23 iunie

Din 23 iunie, Prima TV va propune un nou serial de comedie. “Eu, Tu, El si Ea” trateaza relatiile dintre oameni, analizeaza tipologii de cuplu si prezinta situatii comune, in care cu totii ne-am aflat la un moment dat, cu sau fara voia noastra. Sunt genul de momente pe care le povestesti si repovestesti prietenilor si la care de fiecare data se rade cu aceeasi pofta. 
Serialul este compus din momente diferite ca locatii, situatii si tipologii. Episoadele vor avea 25 de minute si vor fi formate din gag-uri cu diferite tipuri de personaje si situatii in care multi dintre noi ne vom regasi.
Raluca Caragioiu, Valentin Florea, Alexandra Morariu si Eduard Haris sunt cei patru actori care vor da viata personaje, acestea
schimbandu-se de la gag la gag. Elementul de unitate este prezenta constanta a anumitor personaje, precum corporatistii, zgarcita, taximetristul, geloasa, prietena, barfitorii, Don Juan si multe altele, care vor fi puse in diferite situatii.
Asadar, daca vreti sa descoperiti o alta fata a comedie, nu ratati noul serial “Eu, Tu, El si Ea”, din 23 iunie, in fiecare joi seara, de la ora 21:00, numai la Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu