luni, 25 octombrie 2010

Actorii din Moştenirea au filmat la Nisa

 Timp de o saptamana, actorii din “Mostenirea”, serialul difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22:15, s-au aflat pe Coasta de Azur. Ramona Hanganu, Costin Sforaru, Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Pavel Bartos, Cristina Cepraga, Cristi Iacob si Costi Dita au filmat in cele mai frumoase si mai spectaculoase locuri din Nisa. S-a strigat “Actiune” pe Promenade des Anglais, in portul vechi, in jurul castelului din centrul orasului, in piatete si pe stradutele pitoresti ca impanzesc orasul. Filmarile pentru “Mostenirea” au atras un numar surprinzator de mare de romani, care asistau la fiecare secventa si isi faceau fotografii cu personajele lor preferate.
Nu au lipsit nici momentele amuzante. “Filmam impreuna cu Carmen Tanase si aveam o secventa in care trebuia sa intram in camera de hotel. S-a strigat “Actiune”, toata echipa astepta sa se intample ceva si...nimic. Noi am uitat cartelele in camera si nu am mai putut intra”, povesteste Pavel Bartos. Actorul a fost de altfel protagonisul multor momente haioase. Aflati in Place Massena, Pavel trebuia sa aduca o cana cu cafea. “Dupa indicatiile regizorale primite, trebuia sa vin cam de la 300 m distanta cu o ceasca plina cu cafea. In drumul meu trebuia sa traversez si linia de tramvai si, fix in acel moment, venea si tramvaiul. Pentru ca eram in plina filmare, am incercat sa-i fac semne disperate, sa opreasca un pic sa pot trece, dar intr-un final m-am dat batut si am zbughit-o prin fata lui. E de la sine inteles ca la final cana de cafea era goala”, a mai povestit Pavel.
             Ramona Hanganu, actrita care in serial o interpreteaza pe Carla, a fost la prima ei filmare in afara tarii. “A fost o experienta foarte interesanta. Nisa este un loc absolut minunat. Intr-un decor atat de special si personajul devine altfel. Mi-a placut foarte mult sa ma aflu pe stradutele lor, iar filmarile la rasarit si apus au fost preferatele mele”, a povestit Ramona. Pentru Costin Sforaru aceasta a fost a doua deplasare la Nisa. “Riviera Franceza este unul din locurile mele preferate, dar de data aceasta, din cauza unei raceli nu prea am putut sa ma bucur de el. Am filmat si foarte mult, iar in timpul liber preferam sa ma odihnesc in speranta ca ma voi recupera mai repede. A fost destul de dificil si la cadru, pentru ca aveam constant nevoie de retusuri la machiaj, nasul meu fiind foarte rosuJ”, a povestit Costin. Cristi Iacob, actorul care joaca rolul lui Fabrizio s-a aflat si el pentru prima oara la Nisa. Cristi a fost impresionat de numarul de romani care urmareau serialul si le puneau tot felul de intrebari despre ce urmeaza sa se intampla. “M-a uimit numarul celor din diaspora care urmaresc “Mostenirea”. Nu ma astepta sa fie atat de multi. Orasul, in schimb, nu a fost ceea ce ma asteptam. Vroiam sa vad ceva mai rafinat. Cu toate astea, mi-a placut foarte mult aerul relaxat, de vacanta, care se simte pe intreaga Riviera Franceza”, a declarat Cristi

Un comentariu: