marți, 5 octombrie 2010

Primul episod al serialului “Mostenirea” de la ProTV a fost lider de audienta

Primul episod al serialului “Mostenirea”, difuzat luni, 4 octombrie, de ProTv de la ora 22.15 a fost lider detasat de audienta atat la nivelul publicului comercial, cat si la nivelul intregului public. Celebrii State si Flacara Potcovaru alaturi de o intreaga serie de personaje noi au revenit in forta la ProTV si i-au tinut pe telespectatori tintuiti in fata micilor ecrane.
             Telespectatorii au fost curiosi sa afle mai multe despre cine este mostenitorul lui State Potcovaru si cum va schimba el viata intregului clan. Astfel, conform GFK Romania, ProTV a inregistrat la nivelul publicului comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 5.3 puncte de rating si o cota de piata de 17.1 procente, aproape de doua ori mai mult decat Antena 1, care s-a clasat doar pe locul al treilea, cu o medie de 2.9 puncte de rating si 9.4% cota de piata.  
             Serialul a fost lider si la nivelul intregului public din mediul urban. Conform datelor furnizate de GFK Romania, “Mostenirea” a obtinut o medie de audienta de 4.4 puncte de rating si o cota de piata de 13.3 procente, in timp ce Antena 1 a atins o medie de 2.9 puncte de rating si 9.9% cota de piata.
             Minutul de aur al serialului a fost atins la ora 22:25, cand ProTV a atins la nivelului publicului cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani o audienta de 7 puncte de rating si o cota de piata de 19.9 procente, in timp de Antena 1 o obtinut o audienta de doar 2.9 puncte si 8.2 procente din cota de piata.
             Aventurile lui State Potcovaru si lupta pentru “Mostenire” continua la ProTV in fiecare seara de luni pana joi, de la ora 22:15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu