luni, 4 octombrie 2010

Răzvan Fodor din Iubire şi onoare va fi tătic


Razvan Fodor, interpretul lui Sarpe din telenovelaIubire si onoare”, difuzata de luni pana joi, de la 20.30, ACASA si concurent in cel de-al zecelea sezon al emisiuniiDansez pentru tine care incepe din 15 octombrie la Pro TV are toate motivele sa fie fericit- s-a casatorit de curand cu Irina, aleasa inimii, si in cateva luni va fi tatic. Cei doi tineri casatoriti planuisera  de ceva timp sa aiba un copil dar au avut intai un hop de trecut. “Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, asa ca nu pot sa spun ca vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost ca am asteptat sa termine Irina ultimul an de facultate”, spune amuzat Razvan.
          Insarcinata in 4 luni, Irina Fodor nu stie inca daca va avea o fetita sau un baiat, insa isi doreste un copil sanatos: “O sa ne bucuram ca a venit pe lume si o sa il iubim la fel de mult orice ar fi”, spune fericita mamica. “O sa avem chiar si ce sa-i povestim de la nunta parintilor lui la care a luat si el parte- ca tati a baut cu prietenii si a ascultat muzica rock toata noaptea, ca mami a fost  cea mai frumoasa si s-a casatorit pentru buletin de Bucuresti”, glumeste Razvan.
          Cel mai greu a fost pentru vedeta ACASA sa satisfaca toate poftele sotiei. Razvan spune insa ca e gata sa-i indeplineasca orice dorinta Irinei. “M-a trimis ziua dupa muraturi, s-ar zice ca am scapat ca nu era miez de noapte. Glumesc, as face orice sa o vad fericita. Pana acum Irina a avut pofta de mure, zmeura, muraturi si serbet, de care nu am gasit inca, dar nu ma opresc asa usor din cautari”, marturiseste Razvan.
          Si daca pentru o fetita numele e deja stabilit, dar tinut secret, Razvan spune ca va fi in incurcatura daca copilul va fi baiat. “Nu stiu cum o sa-l cheme, nu ne-am decis inca. Sunt mai atent atunci cand mamele isi striga copiii in jurul meu, poate ma inspira ceva”, spune Razvan Fodor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu