luni, 18 octombrie 2010

Stirea de la prima ora! Azi incepe Acasa Fructul oprit

Maite Perroni şi Eugenio Siller sunt protagoniştii unei noi poveşti de iubire şi vor gusta din “Fructul opritACASĂ, din 18 octombrie, de luni până sâmbătă de la orele 19.30. De nouă ori nominalizată anul acesta la premiile TV Y Novelas, inclusiv pentru “Cea mai bună telenovelă”, “Cel mai bun actor” şi “Cea mai bună actriţă”, “Fructul oprit” (“Mi Pecado”) a câştigat prestigiosul premiu pentru “Cel mai bun scenariu original”.
Maite Perroni, actriţa care a cucerit inimile telespectatorilor în telenovela „Iubire cu chip rebel” şi şi-a făcut o mulţime de prieteni în România alături de trupa RBD, revine ACASĂ, de această dată nu sub chip de înger, ci în rolul unei femei care are propriile sale păcate şi care trebuie să lupte pentru iubirea ei. După ce a fost aleasă de revista People printre cei mai influenţi 50 de artişti datorită succesului pe care l-a avut cu RBD, Maite Perroni este acum Lucrecia în telenovela „Fructul oprit”, cea mai nouă producţie semnată de Juan Osorio. Actriţa crede că povestea de iubire din „Fructul oprit” este asemănătoare celei din „Romeo şi Julieta”. „Personajele trebuie să înfrunte şi să învingă toate obstacolele pe care familiile lor le pun în cale, iar de ambele părţi există conflicte marcante”, spune Maite Perroni.
Partenerul lui Maite din „Fructul oprit” este de această dată Eugenio Siller, iar actorul asigură publicul că între cele două personaje principale există o chimie extraordinară. „Este o poveste minunată cu o distribuţie incredibilă. Personajul meu este Julian Reyes, un băiat cu suflet nobil, care a crescut la ţară, într-o livadă de meri şi în viaţa căruia se petrec o mulţime de lucruri care îi întăresc valorile şi care îl fac mai puternic”, povesteşte Eugenio Siller despre personajul său din „Fructul oprit”. „Povestea are câte puţin din toate. Este foarte bine scrisă, iar perechea principală trebuie să treacă printr-o serie de întâlniri şi despărţiri şi să plătească pentru păcatele familiilor lor pentru a putea fi împreună şi a-şi împlini iubirea”.
Pe lângă faptul că joacă rolul principal în telenovelă, Maite Perroni interpretează şi melodia de generic, în duet cu băieţii de la Reik. Alături de Maite Perroni şi Eugenio Siller, „Fructul oprit” contează pe o distribuţie extraordinară, din care face parte şi frumoasa actriţă Sabine Moussier. Sergio Goyri („Duelul pasiunilor”) revine şi el pe micile ecrane în „Fructul oprit”, în timp ce Francisco Gattorno („Văduva Blanco”) se întoarce la telenovelele mexicane. După 10 ani de absenţă, Daniela Aedo, actriţa care a cucerit publicul în copilărie cu telenovela „Îngeraşul”, se întoarce în lumea telenovelelor. Armando Araiza, cunoscut publicului de ACASĂ din telenovele precum „Împotriva destinului”,  surprinde şi el cu primul său rol într-o telenovelă după patru ani în care a lipsit de pe micul ecran. „Este o plăcere să mă întorc la televiziune. Acum este momentul potrivit, am simţit că e timpul să joc într-o telenovelă, iar proiectul lui Juan Osorio mi-a plăcut foarte mult”, spune Armando Araiza. Daniela Castro joacă rolul unei femei... misogine în noua producţie de ACASĂ, un personaj cu multe faţete şi plin de emoţii, care îi este foarte drag actriţei. „Personajul meu se numeşte Rosario, iar tatăl ei i-a insuflat principiul că o femeie este bună doar pentru a-şi servi bărbatul. De aceea, ea este o femeie înveninată şi misogină”. Marea actriţă Lucia Mendez s-a alăturat şi ea actorilor din „Fructul oprit”, de această dată cu un rol special creat pentru ea.
Pe lângă mesajul artistic, telenovela „Fructul oprit” a avut şi un mesaj ecologic, întreaga echipă fiind implicată într-o campanie de protejare a mediului înconjurător şi în special a apei. Prin secvenţe inserate în episoade, actorii oferă publicului sfaturi despre cum pot evita pierderile de apă şi poluare. „Prin punerea în aplicare a acestor sfaturi putem proteja mediul înconjurător şi folosi adecvat acest lichid preţios care este apa”, a declarat producătorul Juan Osorio. În plus, actorii au împărţit publicului broşuri tipărite special, pe care le ofereau trecătorilor în diverse spaţii publice. Pe lângă această cauză nobilă, producătorii au decis să distribuie şi măşti şi lichid dezinfectant locuitorilor din Ciudad de Mexico, pentru a se proteja de efectele dezastruoase ale gripei porcine.
Telenovela „Fructul oprit” a fost foarte bine primită de public în ţara de origine, unde site-ul telenovelei a devenit unul dintre cele mai accesate site-uri din Mexic cu câteva săptămâni înainte de lansarea telenovelei. În plus, pentru a promova telenovela, Maite Perroni a împărţit mere pe aeroport în ziua în care a plecat spre Chiapas, locul unde s-au desfăşurat o mare parte din filmările la telenovelă.

Un comentariu:

  1. Toti actori sunt minunati, dar mie mi-au placut cel mai mult Maite Perroni y Eugenio Siller.Imi pare rau ca s-a terminat telenovela pt ca era super.

    RăspundețiȘtergere