luni, 4 octombrie 2010

Stirea de la prima ora! Azi incepe Mostenirea la Pro TV

Azi de la ora 22:15 ProTV difuzeaza primul episod al serialului “Mostenirea”. Dupa intoarcerea de la Nisa unde si-a regasit baiatul pierdut in urma cu 25 de ani, State profita de botezul fiicei lui Stiven si a Minodorei, Şanela, ca sa anunte pe toata lumea ca si-a recunoscut fiul in acte, dar in primul rand ca acesta e unicul mostenitor. Desi State se astepta ca viata lui sa fie mai linistita si plina de bucurii odata cu reaparitia lui Gabriel, lucrurile sunt departe de a fi asa. Pericolele pentru State nu vin doar din interior. Intors in Romania, dupa ce a fost izgonit din Sicilia, Fabrizio di Pietro, fiul mafiotului Don Tito si prieten bun al lui Don Luciano (personaj interpretat de Dan Condurache in Regina), spera sa faca aici multi bani ca sa-si rascumpere locul in “Familie” si de aceea decide ca afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de a face rost de banii de care are nevoie.
             Un ingredient nou al serialului ce debuteaza la ProTV este povestea de dragoste dintre cei doi protagonisti: Carla (Ramona Hanganu) si Gabriel (Costin Sforaru). Iubirea care se va naste intre cei doi tineri trebuie sa invinga ura dintre cele doua familii si sa reziste secretelor, uneltirilor si minciunilor, astfel incat Gabriel si Carla sa nu sfarseasca exact ca protagonistii din minunata, dar trista poveste a lui Romeo si a Julietei. “Povestea de iubire care se naste intre cele doua personaje este foarte frumos construita si oarecum atipica. Telespectatorii vor fi surprinsi de felul in care evolueaza lucrurile si, sper, ca vor fi alaturi de Carla si de Gabriel in incercarea lor de a trece peste orice bariera si de a-si trai povestea”, a declarat Costin Sforaru.
             Pe coloana sonora a serialului se va regasi “Iubi, iubi” cantata de Loredana pe genericul de inceput al serialului, piesa scrisa special pentru "Mostenirea" de ea si de Jeremy Adelman, si inregistrata in luna mai la New York. “Pentru tine” este o alta piesa de pe coloana sonora,  cantata de Ramona Hanganu, protagonista serialului, si  inregistrata special pentru genericul de final al proiectului. “Piesa a fost scrisa de Ionut Radu si este de fapt o povestea de dragoste traita de Carla si de Gabriel, spusa pe note muzicale”, a declarat Ramona.
             “Mostenirea”, serialul ce debuteaza, luni, 4 octombrie, la ProTV va aduce telespectatorilor combinatia perfecta de umor, drama si povesti de dragoste. Intrebat care sint in opinia actorului Gheorghe Visu atuurile serialului “Mostenirea”, acesta raspunde: “In primul rand, faptul ca oamenii sunt deja obisnuiti cu o parte din personaje si le iubesc pentru ca sunt amuzante, ii fac sa uite de ceea ce traiesc in fiecare zi, iar pe langa asta vin personaje noi. In plus, avem o poveste de dragoste atipica si tocmai asta starneste curiozitatea. Serialul este un produs cu o distributie extraordinara, actorii tineri sunt si ei foarte talentati, iar povestea nu e deloc previzibila si astepti mereu sa vezi ce se intampla.” spune Gheorghe Visu, interpretul celebrului personaj State Potcovaru.
Filmarile au inceput inca din luna iulie, iar actorii au trecut deja printr-o gramada de peripetii.  Carmen Tanase se situeaza insa in fruntea clasamentului, “baia” din piscina fiind deja memorabila printre colegi. “Filmam o secventa in care trebuia sa ma arunc in apa dupa Maricica. Din cauza fustei si a sortului atunci cand am iesit la suprafata m-am trezit cu fata acoperita, mi-am pus fustele-n cap la propriu. In prima secunda nu stiam cum sa reactionez, pentru ca nu mai vedeam nimic, nu stiam unde sunt pozitionati actorii cu care trebuia sa interactinez, insa am improvizat ceva imediat si filmarea a mers mai departe”, a povestit amuzata Carmen.
             Povestea din “Mostenirea” este scrisa de la mii de kilometri distanta. Geo Caraman si Andreea Catana, cele doua scenariste ale serialului lucreaza prin intermediul Internetului si asta pentru ca Geo se afla la Los Angeles, unde timp de doi ani va studia scenaristica la New York Film Academy. “Internetul ne ajuta si singura diferenta este ca nu mai suntem in aceeasi camera in studiourile MediaPro din Buftea, caci in rest petrecem la fel de multe ore venind cu idei pentru noile episoade si lucrand la dialog, facand modificarile cerute uneori”, a povestit Geo.
             Alaturi de Iura Luncasu, regizorul coordonator si de Larry Maronese, regizorul care a lucrat si pentru “State de Romania”, pentru noua productie a fost cooptat si Mihai Bratila, regizor care a facut parte din echipa de la “Ingerasii” si “Aniela”. Acestia  marturisesc ca proiectul este o adevarata provocare pentru ca este un produs ce contine ingrediente diverse. “Mostenirea” este un proiect complex, care combina dragoste, actiune, suspans, iar asta pe noi ne solicita si mai mult din punct de vedere regizoral. Serialul aduce si multe personaje noi, care insa s-au integrat foarte repede in echipa si atunci lucram foarte bine impreuna, si am reusit sa conturam foarte bine fiecare rol”, a declart Larry Maronese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu