joi, 6 ianuarie 2011

Telespectatorii Acasă vor pleca In căuatrea Elisei din 17 ianuarie

Luni, 17 ianuarie de la orele 20.30, o nouă producţie cutremurătoare va avea marea premieră ACASĂ, „Căutând-o pe Elisa” („Donde Esta Elisa”). De luni până vineri telespectatorii vor putea urmări câte două episoade pline de mister, acţiune şi iubire, iar din 24 ianuarie, telespectatorii vor putea urmări telenovela de la orele 22.00.
Sonya Smith, Gabriel Porras şi Catherine Siachoque revin ACASĂ, de această dată într-o telenovelă atipică, inspirată iniţial din cartea celebrului scriitor suedez Stieg Larsson, „Bărbaţi care urăsc femeile”. O familie aparent fericită este cutremurată de răpirea fiicei lor, iar din acel moment, personajele intră într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi unde se află Elisa şi mai ales, cine e vinovat de dispariţia fetei.
În noua telenovelă de ACASĂ, Elisa este interpretată de tânăra actriţă şi model Vanessa Pose, iar Sonya Smith şi Gabriel Porras sunt căsătoriţi nu numai în telenovela „Căutând-o pe Elisa”, ci şi în viaţa reală, după ce şi-au unit destinele în secret în 2008 la Miami. Cei doi nu formează pentru prima dată un cuplu pe micile ecrane, iar publicul de ACASĂ i-a mai urmărit împreună în telenovela „Răzbunarea Victoriei”. În plus, Sonya Smith este cunoscută publicului de ACASĂ din telenovele precum „Umbrele trecutului”, sau „Destine furate”, în timp ce Gabriel Porras i-a cucerit pe telespectatori în „Cealaltă faţă a Analiei”, sau „Fără sâni nu există Paradis”.
Catherine Siachoque, una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele, în special cunoscută pentru rolurile sale negative, joacă în „Căutând-o pe Elisa” un altfel de rol, acela al unei femei de afaceri, independentă, care uneori, se lasă pradă tentaţiilor. Actriţa care a fost nominalizată de publicaţia People en Espanol în topul personajelor negative de neuitat, spune despre rolul său din telenovela de ACASĂ: „Pentru mine, Cecilia este unul dintre cele mai bune personaje pe care le-am interpretat până acum, pentru că este foarte armonios”.
Filmată în Statele Unite la Miami, Malibu şi Los Angeles, telenovela „Căutând-o pe Elisa” se desprinde de tiparul clasic al telenovelei, de această dată personajele fiind prinse într-un lanţ de intrigi şi secrete, iar de descifrarea acestora depinde însăşi viaţa Elisei.

Un comentariu: