luni, 9 mai 2011

Adela Popescu din "Iubire şi onoare" repetă pentru licenţă

Pentru Adela Popescu a inceput numaratoarea inversa pana in momentul in care va urca, pentru prima data, pe scena, in spectacolul de licenta care se va juca la “La Scena”.  Piesa de teatru, una clasica, se numeste “Cameristele” si este scrisa de Jean Genet. Regia este semnata de Stefana Samfira iar Adela va juca alaturi de colega ei, Alina Chindie, veverita de la “Happy Hour” si actrita Catalina Mustata. Pe 11 mai va avea loc avanpremiera spectacolului iar pe 12 mai premiera.  Adela are emotii pentru ca a inceput repetitiile un pic cam tarziu.  “Ne-am apucat de repetitii destul de tarziu, repetam de 3 saptamani si mi-e teama sa nu fie prea putin pentru un spectacol atat de greu. Am tras mult si am recuperat, am pierdut multe nopti in podul Facultatii de Teatru in ultima perioada”, marturiseste vedeta ACASA.
          Cu toate ca nu are nicio superstitie legata de aparitia pe scena teatrului, Adela a avut o regula clara pe perioada repetitiilor- niciun apropiat nu a avut acces in locul unde se repeta piesa. Nici macar iubitul ei, Radu. “Este o etapa de lucru in care nu am simtit nevoia sa existe pareri din toate partile, mi se pare important sa optezi pentru o singura directie pe care o hotarasti cu regizorul. Asa ca, desi e foarte curios, Radu nu a fost la nicio repetitie. O sa ma vada prima data pe scena. Nici prietena mea, Dana Rogoz nu a venit, si e foarte curioasa. Sper sa fiu o surpriza placuta pentru toti”, spune emotionata interpreta lui Carmen din telenovela “Iubire si onoare”, difuzata ACASA, de luni pana joi, de la 20.30.
          Pe langa tinutele austere, ale unei cameriste, Adela si Alina vor imbraca, pe scena teatrului, in timpul spectacolului lor de licenta si tinute vaporoase create de Cristian Samfira. “Doamna noastra, jucata minunat de Catalina Mustata, este o doamna cu rochii foarte frumoase si noi imbracam, cand ea este plecata, tinutele ei. Suntem niste apartiii foarte sexy, dar asta vor vedea spectatorii miercuri seara, la avanpremiera de “La Scena.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu