miercuri, 4 mai 2011

Augustin Viziru a slabit 7 kg la “Dansez pentru tine”


Augustin Viziru a slabit 7 kg de cand a intrat in competitia “Dansez pentru tine”, iar Lavinia simte ca in fiecare zi de antrenamente a invatat-o cate o lectie de viata. Fiecare se afla acum in fata celui de-al doilea duel din experienta “Dansez pentru tine”, sunt obositi, tristi, muncesc pana la epuizare si cate 10 ore pe zi si au nevoie de oamenii de acasa pentru a trece de acest obstacol. Daca lui Augustin efortul i-a dat o conditie fizica foarte buna, pe Lavinia a invatat-o ca nimic nu este imposibil si ca poate sa faca lucruri de care nu se credea capabila si asta datorita coregrafului ei, Lilian Caraus pe care il considera cel mai talentat si mai expresiv dintre toti.  
“Sunt trist ca juriul nu mi-a explicat de ce mi-a dat note mici. Mi-as fi dorit sa stiu ce am de facut mai departe, ce am gresit, ce trebuie sa indrept. Imediat dupa emisiunea de vineri eram toti trei, Aurora, coregrafa Doina Botis si cu mine, foarte suparati, frustrati, ingandurati si munceam cu lacrimi in ochi pana intr-un moment in care am spus ca nu mai trebuie sa ne gandim la nimic, ci trebuie doar sa muncim. Si asta am facut, repetam, repetam, repetam si iar repetam pana la epuizare. Incercam sa nu ne oprim si sa nu picam pe ganduri.”, spune Augustin care spera ca cei de acasa sa fie de partea lor si sa inteleaga ca Aurora la cei 23 de ani ai ei are pe umeri povara intregii familii, o are in grija pe mama ei, pe fratele ei care nu au nicio sursa de venit, n-au casa, n-au perspective si risca sa-si piarda si speranta.
Lavinia si Decebal isi incep antrenamentele zi de zi privind pozele copiilor lui Decebal. Vladut, baietelul lui Decebal nascut cu Sindrom Down este cel mai puternic motiv ca ei sa uite de oboseala, de dureri, de tristete si de dezamgire si sa lupte cu speranta mai departe. “Decebal este cel mai bun tata cu putinta. Ar face absolut orice pentru copiii si sotia lui. Si el si Dana s-au chinuit nespus sa poata sa faca fata costurilor tratamentelor si operatiei la care a fost supus Vladut, au facut credite si datorii uriase pe care luna de luna abia daca le pot plati. Terapia pe care baietelul ar trebui sa o faca cu un specialist o face cu sotia lui Decebal, iar prezentul nu le poate oferi nicio sansa sa-si poata trata in continuare baiatul asa cum ar trebui pentru a reusi sa-l aduca la stadiul de copil independent.”, povesteste Lavinia care ar face orice ca Decebal sa isi permita sa faca pentru copilul lui tot ceea ce este necesar pentru a fi mai bine. Eforturile lui Decebal si ale sotiei sale cu Vladut au dat roade, asa ca desi este nascut cu Sindrom Down, investigatiile si testele il arata ca fiind aproape de capacitatile unui copil normal. “Vladut este un copil minunat care zambeste mult si este foarte receptiv la tot ce primeste. Ar fi atat de dramatic ca el sa nu mai poata face progrese din cauza imposibilitatilor financiare! Este mult prea dureros pentru a putea accepta! Voi lupta pana la ultima picatura de energie pentru aceasta familie minunata care merita un viitor bun ca sufletul lor!”, spune Lavinia cu tarie.
Daca Augustin si Aurora vor avea de dansat vineri lyrical, funky jazz si din folclorul international - dans exotic, Lavinia si Decebal vor trebui sa cucereasca publicul si juriul cu samba, funky jazz si cu dansul african.
Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care au puterea de a decide care dintre visuri merita sa mearga mai departe in competitia “Dansez pentru tine” trimitand sms la 1322 cu numele favoritului, “Lavinia” sau “Augustin”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu