luni, 9 mai 2011

Seriale noi în iunie la Universal Channel

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din
SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

Poarta Stelară, Univers - Sezonul 2.5
Premieră: Din 19 iunie în fiecare duminică, de la 20:00

Robert Carlyle joacă rolul Dr Nicholas Rush în acest spectaculos serial SF, semnat de aceeaşi echipă care a creat şi Poarta Stelară, Atlantis. Poarta Stelară, Univers urmăreşte o echipă de exploratori aflaţi la bordul unei nave spaţiale vechi, cu numele 'Destiny', care tocmai investiga al nouălea simbol al Porţii Stelare. Incapabil să mai controleze sistemele de navigare ale lui “Destiny”, echipajul trebuie să ducă mai întâi la bun sfârşit misiunea iniţială a navei concepute de civilizaţii străvechi, cu secole în urmă. Oamenii călătoresc astfel prin Univers, vizitând diverse alte civilizaţii şi întâlnind mereu prieteni noi şi duşmani periculoşi...

Sora Jackie – Sezonul 2
Premieră: În fiecare vineri, de la 22:00

O comedie dramatică derulată în New York, cu Edie Falco în rolul lui Jackie Peyton, o asistentă medicală devotată de la Urgenţă, care se luptă să îşi găsească timp şi pentru slujbă, şi pentru familie. Dacă viaţa de acasă este complicată de dorinţe complexe, nici viaţa ei profesională nu e mai simplă, aducându-i doctori fustangii, ore lungi de muncă, un sistem de sănătate care nu funcţionează bine şi studenţi care au cu toţii nevoie de atenţia ei.

Las Vegas – Sezonul 4
Premieră: Din 7 iunie în fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:00

Un serial cu stil, cu James Caan în rolul lui Ed Deline, şeful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel), el se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani. Alături de Danny apar Mary, o veche prietenă a lui; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.

Castle - Sezonul 3 (foto)
Premieră: În fiecare luni de la 21:00, până în 27 iunie

Al treilea sezon al acestui serial poliţist conţine mai multe cazuri noi ca oricând, căci scriitorul Richard Castle (Nathan Fillion) continuă să colaboreze cu detectivul Kate Beckett (Stana Katic) de la Poliţia din New York. Când relaţia lor devine complicată, Castle face eforturi să îndrepte lucrurile şi în acelaşi timp să scrie un nou bestseller. Alături de detectivii Javier Esposito (Jon Huertas) şi Kevin Ryan (Seamus Dever), Beckett şi Castle trebuie să îşi lase diferendele deoparte, pentru a investiga diverse cazuri misterioase de crimă comise în New York City.

CSI: Miami - Sezonul 3
Premieră: Câte două episoade în fiecare miercuri, de la 21:00

Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), fost detectiv al Departamentului Omucideri, conduce un grup de investigatori care rezolvă cazuri de crimă în zona umedă şi tropicală din jurul oraşului Miami, în Florida. Alături de el lucrează Calleigh Duquesne (Emily Procter), Eric Delko (Adam Rodriguez) şi medicul legist Alexx Woods (Khandi Alexander), care nu acceptă niciodată jumătăţi de măsură. Echipa lui Caine soseşte la locul crimelor comise în Miami, rezolvând fiecare caz ajutată de cele mai recente tehnologii, dar şi de priceperea detectivilor săi.

Aproape legal – Sezonul 1
Premieră: În fiecare duminică de la 22:00, până pe 12 iunie

O avocată de succes face o schimbare dramatică în viaţa ei, în aceast serial american plin de spirit, având-o pe Sarah Shahi în rolul principal. Când Kate Reed îşi dă seama că are probleme etice grave în legătură cu slujba ei importantă de la firma de avocatură a răposatului ei tată, decide să devină în schimb mediator. Ea descoperă însă în scurt timp că noul ei rol nu e nici pe departe aşa de simplu, căci îi oferă şi el dileme din belşug. Un nou serial ce nu trebuie ratat! În distribuţie: Virginia Williams în rolul lui Lauren, noua şefă alui Kate, şi Michael Trucco în rolul lui Justin, fostul ei soţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu