vineri, 15 iulie 2011

19 nominalizări la EMMY pentru serialul Mad Men de la TVR 1

Academy of Television Arts and Sciences a anunţat nominalizările pentru cea de 63-a ediţie a Premiilor Emmy din acest an, iar serialul Mad Men, difuzat în România de TVR 1, a adunat un total de 19 nominalizări. Printre acestea, nominalizările sunt pentru cea mai bună dramă, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, dar şi pentru cel mai bun scenariu.
Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), serialul care a câştigat numeroase premii, incluzând Globurile de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune şi pentru cel mai bun actor într-o dramă (Jon Hamm), este difuzat de TVR 1 în fiecare zi de luni de la ora 22.00. Seria a doua a început să fie difuzată din 2 mai 2011. Serialul a ajuns la seria a patra în America, iar pagina oficală de facebook a acestuia a creat o comunitate de peste 1.300.000 de fani din întreaga lume.
În New York-ul anilor ’60, serialul urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine.
Cea de-a 63-a gală Primetime Emmy Awards va avea loc la Los Angeles, pe 18 septembrie. Gala va fi prezentată de Jane Lynch, starul serialului "Glee".
Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi FOX.
Şi serialul Dr. House, pe care telespectatorii l-au putut urmări de asemenea la TVR 1, are două nominalizări la Premiile Prime Time Emmy din acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu