joi, 21 iulie 2011

Aracely Arambula nu si-a platit impozitele si a scapat basma curata!

Aracely Arambula, actrita din telenovela “Inima salbatica”, difuzata zilnic de la 19.30, ACASA, a castigat recent un proces cu Administratia Financiara mexicana. Institutia o acuza de neplata taxelor si impozitelor in valoare de 1,2 milioane de pesos, echivalentul a peste o suta de mii de dolari, dar Arambula si avocatii ei au gasit o portita ingenioasa de scapare.
Actrita a reusit sa intoarca greseala in favoarea ei, dupa trei ani de la demararea procedurilor juridice, sub pretextul ca reprezentantii Administratiei Financiare nu s-au asigurat ca ea a primit instiintarea de plata. Astfel, tribunalul a respins procesul intentat de Administratia Financiara pe motiv de “eroare procedurala”. “Au omis sa precizeze in plangere ca delegatul care a trimis notificarea s-a aflat in interiorul casei, ca i-a fost deschisa usa de la intrare si a fost poftit si primit de cineva in birou, sau in alta incapere din interiorul casei”, a concluzionat tribunalul unde s-a judecat cazul actritei din “Inima salbatica”. “Deasemenea, a fost omisa precizarea altor date care ar duce indubitabil la concluzia ca responsabilul cu livrarea instiintarii se afla in locul potrivit si alaturi de o persoana care fara nicio indoiala i-ar fi anuntat pe cei interesati de primirea notificarii”.
Cu alte cuvinte, in plangerea depusa nu au fost specificate date clare ce ar demonstra ca Aracely sau reprezentantii ei au fost cautati pentru a fi instiintati de neplata datoriilor catre stat. Astfel actrita a scapat si de taxe si de batai de cap, totul cu ajutorul unor avocati iscusiti. Cazul a fost taraganat insa prin tribunale mai bine de trei ani, din cauza lentorii sistemului mexican de justitie, dar acum Arambula se poate “mandri” ca nu si-a platit impozitele si a scapat basma curata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu