vineri, 22 iulie 2011

Cristina Ciobănaşu face faţă unei provocări în "Pariu cu viaţa" de la Pro TV


Iubeste actoria, este eleva a Colegiului National de Arta “Dinu Lipatti”, la sectia Actorie, i-a incantat pe  telespectatori cu rolurile sale din productiile “Ingerasii”, “Aniela” si “Iubire si onoare”, iar acum joaca rolul unei tinere indragostite de muzica in serialul “Pariu cu viata”, din aceasta toamna, la Pro TV.
Cristina Ciobanasu o va interpreta pe Anca Anghel, sora lui Andrei (Dorian Popa) si buna prietena a Ioanei (Alina Eremia), iubita lui Andrei. Pentru tanara actrita  acest rol inseamna un nou moment important in cariera inceputa in urma cu 3 ani,  dar si mult timp petrecut alaturi de prietenii ei din “La-La Band”: “Punem toti un pariu cu noi si cu telespectatorii pe care in mod sigur ii vom castiga. Din toamna la Pro Tv venim cu un serial cool, fresh, cu multa muzica, atmosfera vesela si situatii foarte comice. Noi, cei 20 de rebeli, cum ne place sa ne spunem, suntem o gasca vesela si pusa tot timpul pe distractie, dar seriosi cand vine vorba de munca. Ne-am imprietenit si suntem foarte legati unul de celalalt, suntem o familie”, marturiseste Cristina.
          Rasfatata, dar foarte simpatica, Anca (Cristina Ciobanasu) va fi un personaj cheie in primul serial muzical romanesc difuzat de Pro TV, “Pariu cu viata”: “Personajul meu, este unul complex si foarte curajos. In plus, ca si mie ii place foarte mult sa cante. De aceea sunt convinsa ca eu si Anca vom fi cele mai bune prietene”, marturiseste Cristina.
          Acasa, la scoala, in “La La Band”, la repetitii, Cristina Ciobanasu canta. Iubeste muzica, este o tanara adolescenta cool pregatita sa impresioneze cu rolul sau din “Pariu cu viata”, din aceasta toamna, la Pro TV.
Mai multe informatii despre Cristina Ciobanasu pot fi accesate pe www.lalaband.protv.ro iar pe www.protv.ro internautii o pot vedea pe Cristina interpretand, intr-o varianta proprie, piesa “Over the Rainbow.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu