sâmbătă, 30 iulie 2011

Alina Puşcaş şi Vladimir Draghia din "Narcisa sălbatică" la Auditiile X Factor Bucuresti

Echipa de la Narcisa Salbatica a raspuns cu da la intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina. Alina Puscas interpreta Narcisei si Vladimir Draghia interpretul lui Emil din Narcisa Salbatica au venit si ei la Sala Palatului la auditiile X Factor pentru a fi in public la un show cum nu s-a mai auzit.
Dupa ce a batut tara in lung si in lat caravana X Factor s-a intors in Bucuresti unde va ramane pana marti. Sute si sute de oameni si-au facut deja aparitia pentru intalnirea de gradul X cu Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar.  Fie ca au venit sa isi sustina favoritii sau doar sa asiste la show, romani de pretutindeni au venit la auditiile cu juriul X Factor din Bucuresti, pentru un show cum nu s-a mai auzit.  
               Concurentii au ajuns chiar de la primele ore ale diminetii si nu sunt singuri. Au venit sa le tina pumnii rude, prieteni, colegi, dar si curiosi din toata tara dornici sa ia parte la cel mai mare show din istoria televiziunii din Romania.
Emotii, speranta si determinare sunt cuvintele care descriu in linii mari starea concurentilor. De aceasta stare se vor ocupa Razvan si Dani, cei care pe parcursul acestui show vor fi cei mai buni prieteni ai participantilor. Fie ca ii vor incuraja, ii vor destinde sau le vor asculta problemele sau dezamagirile, acestia se vor bucura impreuna cu concurentii pentru fiecare raspuns pozitiv din partea membrilor juriului.
Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina au strabatut toata tara in cautarea urmatorului superstar al Romaniei. Prin fata juriului au trecut deja aproape 500 de participanti de toate varstele, gata sa-i convinga pe cei trei ca au factorul X . Pentru multi, a fost pentru prima oara cand au cantat pe o scena si, mai ales, in fata sutelor de oameni veniti sa participe la un show cum nu s-a mai auzit. Peste 4000 de oameni au participat la superfenomenul X factor din Timisoara, Cluj, Constanta sii Iasi, iar bucurestenii stransi in numar mare inca de la primele ore ale diminetii promit o atmosfera de milioane. Nici numarul celor care se vor prezenta in fata juriului la auditiile din Bucuresti nu va fi prea mic, motiv pentru care Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina si-au rezervat patru zile pentru a-I asculta pe concurenti.
Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga. In urma acestora, aproximativ 350 de concurenti se vor califica in etapa urmatoare – tabara de pregatire. Pentru acesta, toti concurentii vor veni la Bucuresti, unde pe parcursul a trei zile de pregatiri si proble, juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenti.
-//-
Fara bariere de varsta sau stil, << X Factor>> a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.
Formatul X factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu. Informatii suplimentare se gasesc pe http://www.xfactor.a1.ro/ sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu