vineri, 29 iulie 2011

Joacă la fel ca-n "Narcisa sălbatică"

Din această toamnă, telespectatorii se vor bucura de al treilea sezon al superproducţiei „Narcisa salbatică”. Până atunci însă, cel mai iubit serial romanesc le propune românilor un megaconcurs. Fanii telenovelei au acum şansa de a fi mai aproape de actorii care le-au cucerit inimile.  Un concurs incitant, cu o miză uriaşă – un rol în următorul sezon al telenovelei este surpriza pe care echipa de la Narcisa sălbatică le-a pregătit-o telespectatorilor săi.
            Narcisa sălbatică revine din toamnă la Antena 1 iar telespectatorii vor avea ocazia să urmărească cel de-al treilea sezon al celui mai iubit serial românesc, care s-a menţinut mereu pe prima poziţie în clasamentul serialelor  de televiziune. Intriga, emoţia şi acţiunea plină de suspans a celui mai frumos basm al timpurilor noastre i-a captivat pe telespectatorii micilor ecrane,  care au de acum şansa să fie mai aproape de actorii lor preferaţi. Echipa de la Narcisa sălbatică le-a pregătit fanilor săi o surpriză de proporţii: un concurs incitant, cu o miză uriaşă – un rol în următorul sezon al telenovelei.
Nu trebuie decât să încarci un clip video în care interpretezi una dintre cele şase scene oferite drept model pe home-page-ul site-ului, http://narcisasalbatica.a1.ro/, iar apoi, completând date;e personale ai şansa să câştigi una dintre cele patru superpremii oferite:  un rol în următorul sezon al telenovelei „Narcisa sălbatică”, o zi petrecută pe platoul de filmare alături de actori, apariţia în promo-ul care anunţă revenirea din toamnă a telenovelei sau o masă în oraş alături de unul dintre actorii preferaţi.
Desemnarea câştigătorilor se va face în funcţie de numărul de voturi primite pentru fiecare clip video în parte, prin alegerea câştigătorilor dintre cei care s-au inscris pe site-ul de concurs până la 21 august 2011 ora 23:59.
Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe site-ul  http://narcisasalbatica.a1.ro/.
Din toamnă, cel de-al treilea sezon al superproducţiei Narcisa sălbatică revine la Antena 1, sub un nou nume:  Iubiri nelegiuite. Filmările pentru noul sezon au început deja, iar povestea debutează cu răsturnări de situaţie ce vor captiva telespectatorii chiar de la primele episoade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu