luni, 11 iulie 2011

Aproape legal - premiera pe 25 iulie, la Diva Universal

Se spune ca dintr-o intamplare negativa poate iesi ceva bun...iar asta e o veste buna pentru Kate Reed (Sarah Shahi) din noul serial “Aproape legal” difuzat la Diva Universal din 25 iulie.
Kate a fost avocat la firma tatalui ei, Reed & Reed, de ani de zile. Dupa moartea lui, Kate considera ca este vremea pentru o schimbare atat in viata personala cat si in cariera, acum ca mama ei vitrega, Lauren (Virginia Williams), este la conducerea firmei. Dezamagita fiind din cauza rigiditatii sistemului legal, Kate este ferm convinsa ca justitia poate fi facuta si in afara curtii de judecata, asa ca decide sa devina mediator.

Datorita abilitatii sale de a intelege natura umana, cunostintelor juridice aprofundate si unui simt al umorului desavarsit, Kate este talentata cand vine vorba de rezolvarea disputelor. Cu o exceptie, se pare, cand vine vorba de conflictele din propria ei viata. Chimia dintre ea si fostul sot, Justin (Michael Trucco), este inca sesizabila, iar mama vitrega este mereu impotriva ei.

Kate are multe provocari, dar, cu ajutorul asistentului ei credincios Leonardo (Baron Vaughn), Kate face tot posibilul sa se concentreze asupra carierei si sa ignore propriile probleme. Dar cu noi provocari personale si cazuri dificile si neconventionale pe mana, abilitatile acestui mediator constiincios urmeaza sa fie testate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu