duminică, 17 iulie 2011

Radu Valcan din "Pariu cu viața" s-a făcut DJ


Sambata, de la ora 16.00 ascultatorii Music FM de pe frecventa 103.8 FM au descoperit latura romantica a lui Radu Valcan, actorul pe care telespectatorii il vor urmari din aceasta toamna la ProTv in primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”.
Radu a inceput prezentarea emisiunii “StarList” cu Duran Duran - Ordinary world”, o piesa care “imi aduce aminte de adolescenta, de perioada in care ne duceam weekenduri de weekenduri la Costinesti. Evident, la acea vreme Costinestiul ne implinea verile, dar din pacate acea zona speciala nu mai are acelasi farmec acum”, a declarat Radu.
Urmatoarea sa preferinta muzicala a avut un motiv amuzant pentru care a fost aleasa. “Blaze of Glory, apartinind lui Jon Bon Jovi imi aduce aminte de perioada cind mi-am cumparat prima combina muzicala, eram extrem de mindru de acest lucru si cu aceasta ocazie mi-am cumparat si un CD care continea si aceasta melodie. O ascultam non stop si vi-o propun si voua acum”, a incheiat actorul. El a devenit romantic odata cu urmatoarea alegere: “daca filmul Robin Hood s-a incheiat cu piesa “All for love”, acelasi lucru va propun si eu voua inainte de finalul primei ore si va las in compania lui Sting, Bryan Adams si Rod Stewart”.
A doua ora, ascultatorii au putut auzi o alta alegere muzicala a actorului, John Lennon – Imagine. Aceasta melodie are o semnificatie aparte pentru Radu si pentru iubita sa, Adela Popescu, el impartisindu-le celor care au fost pe receptie pe 103.8 FM povestea melodiei lor “Este o piesa care pentru mine si Adela inseamna foarte mult pentru ca am ascultat-o impreuna atunci cind baletul Dansez pentru tine presta pe aceasta melodie si ne-a impresionat pe amindoi foarte mult. Asa am legat-o oarecum de inceputul relatiei noastre”. Si daca tot a venit vorba despre dragoste si despre Adela, chiar inainte de a pleca, dupa ce si-a incheiat misiunea de DJ Radu s-a trezit “atacat” de o punga roz.
Cind a intins mina sa isi ia la revedere de la DJ-ul Music FM, Ramon Cotizo, aceasta a scos brusc ambalajul de plastic pe care il avea ascuns la spate si i l-a pus lui Radu in brate. Dupa ce a facut doi pasi inapoi si dupa ce s-a dezmeticit, actorul a avut inca o surpriza. Cadoul primit de la echipa Music FM nu a fost doar pentru el ci si pentru Adela. Cuplul a primit cite un tricou alb, pe care era imprimata cite o jumatate de inima, completindu-se, astfel in momentul in care erau impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu