luni, 11 iulie 2011

Cine sunt noile femei din viaţa lui Radu Vâlcan?

PRO TV Magazin il prezinta pe Radu Valcan intr-o noua ipostaza, aceea de profesor de sport in primul serial muzical din Romania care va incepe, in toamna, la PRO TV: ”Pariu cu viata”.
Pe langa mama, bunica si iubita, in viata lui Radu Valcan au mai aparut inca 10 femei. Este vorba de gasca fetelor din trupa La-La Band care joaca in serialul ”Pariu cu viata”. PRO TV Magazin l-a surprins pe Radu la piscina alaturi de doua dintre elevele lui din serial, Alina Eremia si Sore Mihalache.
In interviul din PRO TV Magazin, Radu isi aminteste cu drag de perioada din liceu si de trasnaile de atunci: “Au fost destule, dar cea mai haioasa (pe vremea aia n-o vedeam asa!) a fost cand eu si colegii mei era sa dam foc liceului. Exagerez, evident! Tocmai era un meci important pe Ghencea si, cum pe atunci mergeam mereu in galeria Stelei, am incercat tot felul de fumigene, petarde etc. Evident, n-am facut altceva decat sa se creeze o panica totala datorita alarmei de incendiu.”
Radu Valcan marturiseste in PRO TV Magazin ca rolul lui Tudor, profu de sport din “Pariu cu viata”, inseamna o noua experienta: “N-as putea sa spun prea multe acum, suntem la inceputul repetitiilor, totul se dezvolta in timp. Cu siguranta, va fi altceva, o noua experienta pentru mine.”
Intrebat daca face repetitii cu iubita lui, Radu comenteaza in PRO TV Magazin: “Daca vor fi si momente de comedie, parodie chiar, sigur, de ce nu?!  Am visat, ca orice adolescent, sa ne facem o formatie. Ascultam mereu in pauze, si nu numai, Queen, Metallica, Sepultura, Depeche Mode... Cat despre repetitiile cu iubita mea... Daca Adela are chef de ras, sigur, pot repeta cu ea!”
Iar despre “elevele” sale, Radu este sigur ca se va intelege foarte bine cu ele: “Cred ca ne vom intelege bine. Sunt copii talentati, au avant si dorinta de performanta.”
In acelasi material din PRO TV Magazin, Sore Mihalache vorbeste despre pasiunile ei, muzica si actoria. Ea colaboreaza cu Smiley la un proiect solo, iar acum cateva saptamani, si-a dat licenta in Regie de Film. In ceea ce priveste serialul “Pariu cu viata” de la PRO TV, Sore este convinsa ca ca Radu va determina o noua moda: profesorul de sport pentru care sa te apuci de sport! Iar colega ei, Alina Eremia povesteste in PRO TV Magazin cum a ajuns in “La-La Band” si vorbeste despre personajul pe care il interpreteaza.
Primul serial muzical romanesc, “Pariu cu viata”, se inscrie pe un trend ascendent al productiilor de acest gen din intreaga lume, precum “Glee”, “Rebelde”, “Britannia High”, care au inregistrat audiente spectaculoase, s-au transformat in adevarate fenomene pop-culturale si au generat isterie in randul fanilor de pretutindeni. Cei 20 de adolescenti care fac parte din “La-La Band”, noii RBD ai Romaniei, au fost alesi din 30.000 de tineri inscrisi la castingul organizat de MediaPro Pictures. Alaturi de ei, din distributie mai face parte si nume mari ale cinematografiei romanesti.  
Gasca fetelor din La-La Bandeste formata din: Cristina Ciobanasu, Alexia Talavutis, Bianca Dragomir, Gloria Melu, Oana Stancu, Georgiana Drumen, Andrada Popa, Monica Odagiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu