marți, 19 iulie 2011

Alina Eremia - un înger sălbatic cu voce de aur e protagonista din serialul "Pariu cu viaţa"

Vesti noi despre serialul "Pariu cu viaţa" ce va fi difuzat în toamnă la Pro TV. Alina Eremia este ingerul salbatic cu o voce de aur din “Pariu cu viata”! Telespectatorii se vor indragosti la prima vedere de protagonista serialului si vor trai impreuna cu ea bucuriile si dramele din primul serial muzical din Romania, ce se va difuza din aceasta toamna, la PRO TV.
Probe de voce, coregrafie, actorie, mii de candidate foarte talentate prezente la casting, criterii stricte de selectie!  Alina Eremia le-a trecut pe toate cu brio si acum o interpreteaza pe Ioana Popa, o tanara ce provine dintr-o familie saraca, al carei vis este sa ajunga o cantareata celebra:
“Ioana, personajul pe care il interpretez, este eleva in clasa a XII-a la Colegiul de Arte. Copilaria sa nu a fost una tocmai usoara, avand o conditie materiala modesta. Muzica este “medicamentul” ei. Este indragostita de Andrei, dar nu are nici cea mai mica idee de marea surpriza care o asteapta”, povesteste Alina.
Primele sacrificii pentru creionarea personajului au inceput deja. Alina a urmat o dieta stricta si un program intensiv la sala de fitness si a slabit 6 kg intr-o luna.
Cele 12 ore petrecute zilnic la Studiorile MediaPro din Buftea, repetitiile asidue de dans si actorie, nimic nu o poate obosi pe Alina: “Am incercat sa-mi asum gandurile, reactiile Ioanei. Incerc sa ma apropii cat mai mult de personaj, punand in balanta ce as face eu in viata de zi cu zi, si ce ar face Ioana in diferite situatii”. Primele sfaturi in ceea ce priveste actoria au venit din partea regizorilor, care au invatat-o pe Alina ca “este important sa pleci de la simplu, sa fii natural, sa te simti confortabil cu ceea ce faci”.
 Daca acum isi face debutul in actorie cu rolul din “Pariu cu viata”, Alina poate sa zica linistita ca muzica este viata ei. A inceput sa cante la 4 ani, a fost remarcata de Marius Teicu, regretatul Cornel Fugaru pentru timbrul sau vocal deosebit, a participat la numeroase concursuri in Turcia, Bulgaria, Belgia, a cantat de ziua Romaniei in fata a numerosi invitati la Ambasada Romaniei la Londra, a fost aplaudata minunte in sir de londonezi in cluburile din capitala Marii Britanii, iar in 2005 a reprezentat Romania, in Belgia, la Eurovisionul copiilor de unde s-a intors cu un meritat loc 5.
 Din aceasta toamna, telespectatorii o vor vedea pe Alina Eremia in postura de protagonista in “Pariu cu viata”, primul serial muzical din Romania, difuzat din toamna la Pro Tv, din care se va naste cea mai noua, fresh si talentata trupa romaneasca “La-La Band”. Pe www.protv.ro, Alina Eremia poate fi ascultata intrepretand cover-ul piesei “You Lost Me”, al Christinei Aguillera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu