marți, 12 iulie 2011

Radu Vâlcan, prof de sport în "Pariu cu viaţa" - Pro TV

Radu Valcan, noul profesor de sport din primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”, de la Pro Tv, merge la sala pentru a se mentine intr-o forma fizica foarte buna.
          Radu Valcan este adeptul unui stil de viata sanatos, din care, bineinteles, nu lipsesc orele de sport petrecute la sala sau in aer liber: “Ma mentin in forma prin miscare si printr-un metabolism foarte bun. Incerc sa am un stil de viata echilibrat. Actoria este o meserie care te obliga sa ai grija de tine. Merg la sala, joc fotbal, fac jogging, alerg cu Paco in parc, pentru ca si el are nevoie de miscare. Am descoperit  cataratul pe munte. Pe cat de mult posibil incerc sa profit de vremea frumoasa, nu in timpul zilei, intrucat este prea cald, dar serile sunt recomandate pentru miscare si orice fel de activitate, in general”, spune Radu Valcan.
Atat Radu Valcan, cat si personajul pe care il interpreteaza, Tudor, se ghideaza in viata dupa aceleasi principii sanatoase: “Profesorul de sport incearca sa le insufle copiilor aceleasi teorii in ceea ce priveste stilul de viata sanatos, dar acesta este un aspect cu care ma identific si eu. Am vazut foarte multe filme cu si despre tineri, am experienta mea din timpul liceului, am intalnit si eu profesori de sport, stiu cum se comporta un antrenor, iar de lucrul cu tinerii adolescenti nu sunt strain. De pe urma fiecarei exeriente inveti cate ceva, ceea ce este cel important”, povesteste interpretul profesorului de sport din “Pariu cu viata”.
Radu este foarte mandru de “elevii” sai din “La-La Band”: “Sunt copii talentati, plini de energie si dornici de performanta. Pana acum colaboram foarte bine si asa cred ca o sa fie si pe parcursul filmarilor. Se munceste foarte mult, toti lucram la un produs de calitate si sper ca asta sa se vada pe ecran”, declara Radu Valcan.
Din aceasta toamna, telespectatorii il pot urmari pe Radu Valcan in rolul lui Tudor, un profesor tanar care isi doreste sa le insufle si elevilor sai pasiunea pentru sport, in “Pariu cu viata”, primul serial muzical din Romania, ce va fi difuzat la Pro Tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu