joi, 14 iulie 2011

„Stăpâna inimii" – un nou serial la Kanal D

Din 21 iulie, de la 14.45, Kanal D lanseaza serialul „Stapana inimii”.
Actiunea serialului se petrece in Turcia anilor ‘50.
Gullu (Ozgu Namal) este o fata foarte frumoasa dar foarte saraca, care lucreaza la una dintre fabricile lui Muzaffer (Mehmet Aslantug), cel mai mare bogatas din Adana (oras situat in sudul Turciei).
Gullu este indragostita de Kemal (Caner Cindoruk), angajat ca mecanic in aceeasi fabrica. Cei doi se iubesc foarte mult si doresc sa isi intemeieze o familie imediat ce ea va implini 18 ani. Din cauza ca il iubeste pe Kemal dar si pentru ca nu aduce familiei toti banii pe care ii castiga la fabrica, Gullu a fost agresata de acestia de foarte multe ori, bataile fiind la ordinea zilei. Familia se opune cu vehementa acestei relatii pentru ca vor ca viitorul sot al fetei sa fie un bogatas, sa ii scoata din saracie si incearca cu disperare sa o marite cu nepotul proprietarului fabricii, Ramazan (Necip Memili) care ofera o multime de bani pentru ea.
Bogatasul Muzaffer revine in Adanna, dupa o calatorie de 6 luni prin Europa, iar acest lucru ii va schimba cu totul destinul lui Gullu.
Povestea capatata o mai mare intensitate cand Muzaffer o intalneste pe frumoasa fata. Muzaffer era vazut ca un om indiferent, total dezinteresat de muncitorii care lucrau in fabrica lui, lasandu-i pe acestia de cele mai multe ori fara salarii si lipsindu-i de orice drepturi. Asta pana cand frumoasa Gullu ii va cere socoteala bogatasului pentru lipsurile pe care muncitorii le indura de atata timp.
Muzaffer este cucerit de frumusetea si curajul fetei si va face totul pentru ca aceasta sa ii devina sotie. Gullu devine astfel, stapana mosiei.
 Ce sens va da ea, prosperitatii, admiratiei de care se bucura si puterii pe care o are asupra oamenilor, acum, cand viata ei s-a schimbat radical? Ii va ajuta ea pe saraci, pe cei oamenii langa care a crescut, sau ii va trata cu indiferenta si ii va exploata ca pe niste sclavi?
O poveste interesanta, plina de iubire si curaj, va asteapta in noul serial „STAPANA INIMII”, din 21 iulie, in fiecare zi, de luni pana duminica, de la 14.45, la Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu