duminică, 17 iulie 2011

Denis Ştefan, noua vedetă din Narcisa Sălbatică

Narcisa sălbatică, cel mai urmărit serial românesc al momentului, aduce la Antena 1 cei mai talentaţi şi mai sexy actori din România. Denis Ştefan, actorul şi manechinul care a sucit minţile femeilor, se alătură din aceasta toamnă echipei de actori din telenovela difuzată de Antena 1.
Povestea Narcisei, proganosita celui mai urmărit serial, continuă în această toamna la Antena 1. Distribuţiei de excepţie care a reuşit să ţină aproape de micile ecrane sute de mii de telespectatori i se alătură în cel de-al treilea sezon altelenovelei Denis Ştefan.
La cei 35 de ani, Denis este considerat unul dintre cei mai sexy actori ai României. Având o experienţă de peste opt ani în actorie şi televiziune, Denis îşi surprinde publicul prin uşurinţa cu care intră în pielea personajului pe care îl joacă. Empatic şi dedicat, dar atrăgător şI pasional, actorul reuşeşte să cucerească inima telespectatorilor de fiecare dată când apare pe ecran.
Deşi şi-a început cariera ca model, la  doar 18 ani, Denis şi-a dat seama că actoria este profesia care îl împlineşte cu adevărat. Chiar dacă nu a renunţat complet la pasiunea sa pentru modeling, Denis şi-a dedicat cea mai mare parte a timpului său actoriei. Astfel, a ajuns să joace în nenumărate filme şi seriale TV şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori din ţară.
Din această toamnă, Denis Ştefan vine la Antena 1, într-un nou sezon din Narcisa sălbatică, alături de alţi actori talentaţi care îi vor ţine pe telespectatori  cu sufletul la gură, episod după episod.
Narcisa sălbatică, cel mai frumos basm al timpurilor noastre, continuă cu un nou sezon, din această toamnă, la Antena 1.
-//-
Cu o intrigă şi personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Dutu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc şi tinere talente precum Alina Puşcaş sau Vladimir Drăghia, Narcisa sălbatică le-a indus telespectatorilor săi plăcerea de a descoperi adevăratele valori umane, dragostea sinceră dar şi tensiunea unor relaţii imposibile, clasându-se la finalul celui de-al doilea sezon, pe primul loc în preferinţele lor.
Telenovela al cărei scenariu a fost coordonat de celebrul actor şi scenarist argentinian,  Gabriel Corrado, a adus în faţa publicului o imagine a vieţii reale, a cărei magie vine chiar din spectaculoasa forţă a destinului, care şi-a pus îndată amprenta pe vieţile protagoniştilor, făcându-i martori la întâmplări incredibile, transformări şi răsturnări impresionante de situaţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu