marți, 26 iulie 2011

Casa de sticlă, un nou serial la Pro Cinema

Din 1 august, in fiecare luni si marti de la ora 19:30, telespectatorii Pro Cinema vor fi oaspetii “Casei de sticla” (“Glass Home”), serialul care a inregistrat cel mai mare succes din istoria televiziunii bulgare.
            Regizat de Viktor Bojinov si Petar Rusev, “Casa de sticla” reuneste cele mai importante nume ale cinematografiei bulgare intr.-un serial in care actiunea, erotismul si intrigile spectaculoase se imbina pentru a contura povestile de viata ale mai multor generatii.
            In medie cite doua milioane de telespectatori, un sfert din populatia Bulgariei, au stat nedezlipite de micul ecran pentru a urmari povestea lui Karmen Kasabov (Kalin Vrachanski), un tinar care a plecat in America pentru a scapa de tiranía tatalui, dar si pentru ca un l-a putut ierta pentru ca i-a distrus familia. Intors in Bulgaria, dupa mai bine de 18 ani, Karmen incearca sa se impace cu tatal sau, insa constata ca este prea tirziu si pentru regrete si pentru impacare pentru ca tatal sau este ucis. Karmen vrea sa elucideze misterul morţii acestuia, insa totul se transformă într-o luptă pentru avere, în care niciun membru al familiei nu este nevinovat.
            Intrigile merg insa mai departe, in lumea afacerilor si a politicii, cu care familia Kasabov are strinse legaturi.   
            Personajele sint foarte eterogene, insa au in comun un lucru esential: destinele lor se invirt in jurul banilor si al luptei pentru putere. Boryana Kasabova, tinara sotie a lui Dimitar, este o fire romantica si senzuala, care si-a impus cu multa vreme in urma sa nu mai viseze la o iubire adevarata. Insa cind vechile pasiuni se reaprind, ea trebuie sa faca una dintre cele mai grele alegeri din viata ei.
            Nikolai Jekov este prototipul omului de afaceri manipulator si lipsit de scrupule; un mare jucator, care va face orice pentru a-si atinge scopurile. Fiica lui, Siana, este insa opusul lui – gata oricind sa sufere pentru principiile ei si sa se sacrifice pentru oamenii pe care-i iubeste.
            O stilista pasionata de horoscoape si lucruri esoterice, femei glamuroase, sau dornice sa detina controlul a tot ce le incoanjoara, tineri parca nascuti cu cardul de aur in buzunar intregesc galeria personajelor din „Casa de sticla”, serial cistigator al premiului pentru cel nai de succes proiect mass-media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu