miercuri, 13 iulie 2011

Marlene Favela deplange pe twitter moartea unui fost coleg din Pisica saIbatica

Marlene Favela, protagonista telenovelei “Moştenitorii”, care va debuta ACASĂ pe 18 iulie şi va fi difuzată în fiecare zi de la orele 19.30,  şi-a exprimat pe Twitter regretele faţă de moartea nepotului ei din “Pisica sălbatică”, Konstantin Vrotsos.
“Pisica sălbatică”, telenovela pe care telespectatorii au urmărit-o tot ACASĂ, este o producţie foarte dragă actriţei, deoarece este prima telenovelă în care a jucat un rol principal, alături de Mario Cimarro, cu care face cuplu şi în “Moştenitorii”, iar colegii de platou au însemnat foarte mult pentru ea. În telenovelă, Konstantin Vrotsos, interpreta rolul copilului Leobardo, nepotul personajului interpretat de Marlene Favela. Vestea morţii lui Konstantin Vrotsos, într-un accident rutier, a zdruncinat-o pe Marlene Favela. “Regret sincer plecarea unei fiinţe umane minunate, Konstantin Vrotsos. Îţi mulţumesc că am făcut parte din viaţa ta… Nu te vom uita niciodată!! Dumnezeu să îi binecuvânteze familia”, a scris Marlene Favela pe contul său de Twitter.
Konstantin Vrotsos, în vârstă de doar 19 ani, a decedat în ziua de 3 iulie, la Miami, în urma unui accident rutier. Actorul conducea maşina în care se mai aflau câţiva prieteni, când a pierdut controlul automobilului şi s-a izbit într-un stâlp de electricitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu