marți, 12 iulie 2011

Seriale de văzut la Diva Universal


APROAPE LEGAL (FAIRLY LEGAL)
Două episoade în fiecare luni, de la 21:00

Se spune că dintr-o întâmplare negativă poate ieşi ceva bun...iar asta e o veste buna pentru Kate Reed din noul serial “Aproape legal”.
Kate a fost avocat la firma tatălui ei de ani de zile, dar după moartea lui, ea face ordine atât în viaţa ei cât şi în carieră. Acum că mama ei vitregă, Lauren, este la conducerea firmei, Kate consideră că este vremea pentru o schimbare, aşa că decide să devină mediator.
Nici viaţa personală nu este mai liniştită, chimia dintre ea şi fostul soţ este încă sesizabilă, iar mama vitregă este mereu ca un spin în ochiul ei. Kate are multe provocări, dar cu ajutorul asistentului ei credincios, Leo, va reuşi să facă faţă turturor problemelor.
Dacă ar reuşi sa rezolve conflictele din propria viaţă, la fel de uşor cum le rezolvă pe ale celorlalţi...

SOŢII DE MILITARI (ARMY WIVES) – SEZONUL II
De luni până vineri, de la 19:00

De la echipa creativă din spatele megasucceselor “Anatomia lui Grey” şi “Minţi criminale” vine serialul “Soţii de militari”. Un serial despre presiunile celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite. Serialul aduce in centrul atentiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat ce trăiesc cu soţii şi familiile lor într-un post activ al armatei.
Soţiile de militari sunt: Claudia Joy Holden, soţia puterncă şi respectată a unui colonel; Denise Sherwood o casnică devotată ce ascunde un secret şocant; Pamela Moran o fostă poliţistă, acum câştigând bani ca mamă surogat; şi Roxy Leblanc, o femei îndârjită cu ambiţii mari. Printre “soţiile” de militari este şi un soţ, Roland Burton ce încarcă să se obişnuiască cu stresul post-traumatic al soţiei sale după ce se întoarce de la război.

MEDIUMUL – SEZONUL VI
Două episoade în fiecare joi, de la 21:00

Patricia Arquette joacă rolul mediumului Allison Dubois, ajutând la rezolvarea cazurilor de criminalistică, în acest serial cu apariţii fantomatice şi viziuni profetice. Serialul este inspirat din povestea adevărată de viaţă a lui Allison Dubois, care îşi foloseşte abilităţile paranormale în prinderea criminalilor, în biroul Procurorului General din Phoenix. Visele îi oferă desori indicii despre persoanele dispărute şi când atinge pe cineva poate să vadă dincolo de aprenţele acelei persoane. Allison încearcă să menţină un echilibru între slujba stresantă şi rolul de soţie şi mamă a trei copii, care par să dezvolte abilităţi similare.

ÎN JUNGLA ORAŞULUI (LIPSTICK JUNGLE) – SEZOANELE I & II (foto)
Două episoade în fiecare duminică de la 21:00

Bazat pe romanul celebru al lui Candace Bushnell ("Sex and the City"), acest serial incitant urmăreşte trei prietene sus-puse în timp ce se confruntă cu urcuşurile şi coborâşurile vieţii lor trăită la cote înalte.
Producătoarea Wendy (Brooke Shields) face tot posibilul pentru a se împărţi între familie şi carieră. Nico (Kim Raver, "24"), redactorul şef al unei reviste de modă de senzaţie urmăreşte postul de director general, iar creatoarea de modă, Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills, 90210") vrea să-şi îndeplinească visurile - şi poate să-l găsească şi pe "Dl. Potrivit" pe drum.
Înarmate cu umor şi putere, aceste trei femei moderne din New York se susţin reciproc în momentele de glorie sau dezamăgire din viaţa lor de zi cu zi, în marele oraş.

SOŢIA PERFECTĂ (THE GOOD WIFE) – SEZONUL I
De luni până vineri, de la 18:00

Un serial captivant cu Julianna Margulies, câştigătoare a premiilor Emmy, Globul de Aur şi SAG  în rolul unei soţii şi mame care îşi asumă cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei şi revine în câmpul muncii după ce soţul ei ajunge la închisoare din cauza unui scandal sexual şi de corupţie politică. Lăsând deoparte trădarea şi umilinţa publică cauzată de soţul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capăt, întorcându-se la cariera de avocat al apărării. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depăşeşte provocările întoarcerii la muncă într-un mediu competitiv şi, din soţia stânjenită şi dispreţuită a politicianului, devine o femeie de carieră, oferind un mediu sigur şi stabil copiilor ei, Zach, în vârstă de 15 ani şi Grace, 14 ani. Pentru prima oară în ani de zile, Alicia îşi schimbă identitatea de "soţie perfectă" şi preia controlul asupra propriului destin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu