joi, 6 ianuarie 2011

Alex O’Loughlin din Lumina lunii crede ca tatuajele il protejeaza de ghinioane

Alex O’Loughlin, protagonistul serialului “La lumina lunii” (“Moonlight”) difuzat de Pro Cinema de miercuri pina vineri, de la ora 20:00, este un mare fan al tatuajelor. Actorul crede ca acestea il protejeaza de ghinioane, boli si deochi si in multe culturi este un semn al distinctiei sociale. Drept pentru care, superstitios din fire, Alex O’Loughlin s-a umplut de tatuaje pe tot corpul – o cruce imensa pe spate si diferite alte simboluri pe brate, abdomen si picioare. Si ocazional, isi aplica si tatuaje care nu sint permanente, pentru unele roluri, sau pentru placerea personala.
            Dar daca tatuajele si-au facut datoria si l-au protejat pe Alex O’Loughlin de tot felul de lucruri “necurate”, la filmarile pentru serialul “La lumina lunii” acestea i-au ridicat reale probleme. Caci daca Wentworth Miller a trebuit sa-si aplice tatuaje false pe tot corpul, Alex O’Loughlin a fost nevoit sa si le ascunda pe cele reale. Actorul de origine australiana nu a avut voie sa-si scoata deloc camasa, pentru ca nimeni nu a “vazut” vreodata vreun vampir tatuat. Au existat insa si scapari – in episodul “The Ringer”, camasa actorului s-a ridicat un pic si a dezvelit un pic din tatuajul pe care acesta il are pe mijloc.
            Coltii falsi si lentilele speciale au fost alte elemente care l-au chinuit pe Alex O’Loughlin la filmarile pentru serial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu