duminică, 3 iulie 2011

Ştirea de la prima oră! Azi începe "Hispania" la Antena 1

Superserialul de televiziune Hispania se pregăteşte să ia startul la Antena 1, azi, duminică, 3 iulie, de la 22:00. Producţia mizează pe o distribuţie de excepţie şi o poveste uimitoare, despre luptă, aventură, răzbunare, dar totodată şi o poveste de dragoste.
            Plasată în secolul II î.Hr., într-o lume în care puterea este împărţită, acţiunea serialului aduce în prim plan un grup de rebeli spanioli, conduşi de Viriato, care se întrec cu propriul destin şi luptă împotriva Romei pentru a-şi apăra teritoriul, Hispania.
            Hispania narează extraordinara călătorie a unui păstor care decide îşi înfrunte destinul şi să se transforme în luptător. Viriato este un umil cioban spaniol, care se bucură de o viaţă liniştită, alături de fiica sa Altea, până în momentul în care trupele romanilor conduşi de Galba le schimbă destinul. Satul lor este atacat iar Viriato, plin de ură, îşi jură răzbunarea şi decide să rişte totul pentru satul său: va lupta împotriva invadatorilor până la moarte.
            Printre actorii de excepţie care vor da naştere controversatelor personaje din istoria romană se numără Ana de Armas, cunoscută pentru rolurile sale din „Trandafirul Franţei” şi „Madrigal”, Juan José Ballesta, care a debutat la doar 9 ani, pentru ca mai apoi să câştige premii extraordinare cu producţia „El Bola” sau Jesus Olmeda, celebru pentru serialul „Hospital Central”.  Panoul actorilor este completat de Roberto Enriquez, cunoscut pentru serialele „Gordas” sau „La señora”, alături de care a primit premiul două premii şi o nominalizare la premiile Goya din 2003,  Lluis Homar, fondator al Sociedad Cooperativa del Teatre Lliure din Barcelona, Manuela Vellés, celebră pentru rolul său din „Caótica Ana”, Alfonso Bassave, Angela Cremonte, Antonio Gil, Pablo Derqui sau Luz Valdenebro y Hovik.               
            Ca personaj principal, şi totodată erou al serialului de televiziune s-a ales un personaj istoric real, Viriato, căruia îi dă viaţă Roberto Enriquez, iar Galba, pretorul roman şi inamicul indiscutabil al lui Viriato este interpretat magistral de Lluis Homar.
            Hispania este povestea unui grup de oameni tineri, luptători şi curajoşi, care decid să îşi pună viaţa în pericol şi să rişte totul pentru satul lor. Astfel, Viriato nu este singur în lupta sa. Îi sunt alături Sandro, Dario, Paulo şi Hector şi împreună formează o mică dar rezistentă trupă de rebeli, dispuşi să îşi rişte viaţa pentru a-şi îndeplini obiectivul: eliberarea Hispaniei de asediul roman.
            Nu rataţi marea premieră a superserialului de televiziune Hispania, duminică, 3 iulie, de la 22:00, la Antena 1.
            Antena 1 i-a obişnuit deja pe telespectatori cu cele mai frumoase poveşti şi cele mai noi producţii în materie. După ce telenovela autohtona, Narcisa Sălbatică a intrat într-o bine meritată vacanţă, din poziţia de lider al serialelor difuzate în România, postul de televiziune le-a pregătit românilor două alte seriale interesante: Canan şi Hispania. Dacă Canan spune povestea unei frumoase femei căreia soarta nu i-a fost prea prietenoasă şi care acum doreşte să se răzbune pe toţi cei care au contribuit la suferinţa ei, Hispania le aduce telespectatorilor o fila din istoria stramăşilor nostri – romanii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu