luni, 4 iulie 2011

Vara asta Acasă se iubeşte ca în telenovele


Luna lui cuptor îi aşteaptă pe telespectatori ACASĂ cu poveşti spectaculoase de iubire, noutăţi, schimbări şi surprize.
Elizabeth Gutierrez arată „Cealaltă faţă a Analieiîn fiecare zi ACASĂ, de la orele 08.00. ”Numai iubirea”, prima telenovelă românească ajunge la final ACASĂ pe 10 iulie, iar telespectatorii o vor putea vedea pe Edith Gonzalez în rolul cel mai provocator rol al carierei sale, Dona Barbara, din 10 iulie de la 11.15, în fiecare zi în cate două episoade ale telenovelei, de la orele 09.45.
Maite Perroni şi William Levy trăiesc o frumoasă poveste în telenovela care i-a făcut celebri în lumea întreagă, de luni până vineri de la 12.45, iar sâmbătă şi duminică, fanii vor primi o doză dublă de „Iubire cu chip rebel”, de la orele 12.30. Poncho, Dulce Maria, Christian Chavez, Sherlyn, Iran del Castillo şi restul tinerilor nebunatici din „Clase 406” vin la întâlnirea cu fanii de ACASĂ în fiecare zi de la 14.30, în timp ce Ana Layevska şi Gabriel Soto descoperă o delicioasă reţetă a iubirii, în „Impostoarea”, de luni până duminică de la 15.30.
Adevărate poveşti de viaţă, cazuri surprinzătoare şi emoţii puternice nu lipsesc din fiecare ediţie a Poveştirilor adevărate, prezentate de Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, de luni până sâmbătă de la 16.30.
Pentru prima dată într-un dublu rol, Aracely Arambula vine ACASĂ în „Inimă sălbatică” alături de Eduardo Yanez, de luni până sâmbătă de la 17.30, iar duminica, două episoade, de la 16.30. „Suflet rătăcit” va avea ultimul episod pe 15 iulie, iar în loc, din 16 iulie, telenovela românească ce i-a adus Adelei Popescu primul rol principal, „Lacrimi de iubire”, va fi difuzată în fiecare zi ACASĂ, de la orele 18.30, iar duminică, pe 17 iulie, telespectatorii vor putea urmări două episoade ale telenovelei. Tot pe 15 iulie, „Teresa” spune şi ea adio telespectatorilor de ACASĂ, iar din 18 iulie, Mario Cimarro şi Marlene Favela sunt din nou împreună pe micile ecrane, în telenovela „Moştenitorii”, ce va avea premiera de la orele 19.30 şi va fi difuzată în fiecare zi.
Telenovela care a înnebunit România, iubirea interzisă dintre o ţigancă şi un tânăr bogat, „Kassandra”, îi aduce ACASĂ pe Coraima Torres şi Osvaldo Rios de luni până sâmbătă de la orele 20.30. Sara Maldonado, Eugenio Siller şi Jorge Luis Pilla sunt prinşi într-un triunghi amoros ce sfidează timpul în „Aurora”, de luni până joi  de la 22.30, vineri şi sâmbătă de la 22.00 şi duminică după Cinema ACASĂ.
Cele mai spectaculoase personaje ale momentului, evenimente şocante şi poveşti care fac senzaţie ies la iveală pe înserat, iar Cabral şi Mircea Solcanu nu ratează niciun astfel de subiect, la Poveştiri de noapte, de luni până joi de la 22.00.
Mai mult decât atât, în fiecare seară de duminică, cei mai mari actori de la Hollywood îşi dau întâlnire la Cinema ACASĂ, de la 20.30, în filme alese, producţii premiate la cele mai mari festivaluri şi semnate de regizori de renume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu