miercuri, 6 iulie 2011

Adi Nartea caută “Perla Litoralului" la Kanal D

Din 14 iulie, de la ora 20.30, Adrian Nartea din "Fast Food", "Fetele marinarului" şi "La Bloc" va prezinta “Perla litoralului” la Kanal D. “Perla litoralului” va fi o emisiune estivala de divertisment care se doreste a fi un concurs de frumusete atipic: o competitie adhoc intre cele mai frumoase si interesante femei de pe plaja.
Romania este celebra pentru femeile frumoase, iar litoralul romanesc este o “vitrina” generoasa in care acestea sunt “expuse”.
“Perla litoralului” cauta o fata cu o suma de calitati care sa o desemneze drept cea mai interesanta, dezinvolta, carismatica, haioasa si sexy” prezenţă feminina de pe plaja. Asadar nu doar cea mai frumoasa femeie de pe plaja cu calitatile devenite clasice (90/60/90) va avea sansa sa devina “Perla Litoralului” ci toate fetele cu personalitate si prezenta  interesanta.
In fiecare saptamana, doi barbati celebri, ravniti de femeile din Romania, vor fi “cautatorii de perle” pe plajele de pe Litoralul Romanesc. Acestia se vor folosi de atuurile personale pentru a descoperi “cea mai cea femeie”. Fiecare barbat, isi alege 6 fete pe care le “antreneaza” si le sustine pe parcursul concursului. Situatiile si abordarile pe care le vor folosi invitatii, sunt nenumarate, ele fiind anuntate inainte de a pleca in “cautarea perlelor”.
Pentru ca vorbim de barbati cu personalitate, acestia isi vor pune amprenta asupra modului in care fetele se pregatesc, in speta, daca unul dintre ei este sportiv de meserie, fetele alese de el vor face exercitii fizice, daca barbatul este actor de comedie, el le va incanta pe fete cu momente amuzante, toate acestea avand ca scop evidentierea anumitor calitati ale concurentelor.
Adrian Nartea, moderatorul emisiuni, este observatorul neutru al “antrenamentului de pregatire pentru concurs” si el ii va instrui pe invitati si concurente, regulile jocului.
Concurentele vor avea o serie de probe prin care trebuie sa convinga juriul ca ele sunt cele mai potrivite sa primeasca titlul de “Perla litoralului”.
Juriul este diferit de la o editie la alta pentru ca in componenta lui se vor afla un reprezentant al locului (al localitatii in care se desfasoara concursul), un reprezentant al autoritatilor si o vedeta.  
Tipologia femeilor alese pentru finala vor fi si un fel de oglinda a barbatului care le alege, astfel ca diversitatea este cuvantul cheie al emisiunii “Perla litoralului”.
Fiecare editie a emisiunii va avea loc in cate o statiune de la mare: Mangalia, Olimp, Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Venus iar finala concursului si desemnarea “perlei” castigatoare, va avea loc in statiunea Mamaia
Castigatoarea concursului va pleca acasa cu titlul de “Perla litoralului”, cu 1000 de euro si cu un contract pentru rolul de co-prezentatoare/asistenta intr-o emisiune tv.
Nu ratati cel mai fierbinte show al verii “Perla litoralului”, cu Adrian Nartea, din 14 iulie, in fiecare joi de la ora 20.30, la Kanal D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu