miercuri, 6 iulie 2011

Monica Odagiu din La-La Band are fani peste hoatre

Monica a debutat cu dreptul in muzica si, de curand, a cantat alaturi de un mare pianist, Sergiu Tuhutiu, intr-un proiect inedit, Piano Colors. Monica Odagiu este membra trupei „La La Band” care si-a castigat deja primii fani, si nu de oriunde...tocmai din Mexic. Membrii fan clubulului formatiei Queen din Mexic au descoperit-o pe Monica pe youtube si le-a placut atat de mult incat au recomandat-o pe blogul lor sud american, nu inainte sa o felicite pe tanara de 15 ani pentru vocea si talentul ei.
Monica Odagiu are o voce de senzatie si este parte a trupei  „La-La Band”, o trupa de 20 de tineri decisi sa impresioneze piata muzicala romaneasca. Monica este eleva la Liceul „Dinu Lipatti”, ii este frica de paianjeni si, daca ar putea ar umbla, zi de zi, cu un tricou pe care sa scrie „Doar muzica”.

          Cu o voce remarcabila, tanara este pregatita, alaturi de colegii ei de trupa, sa demonstreze ca un band tanar, format din 20 de oameni indragostiti de muzica, poarte face furori in Romania. Mai multe informatii despre Monica Odagiu si trupa „La La Band” pot fi gasite pe blogul http://lalaband.blogspot.com/, unde poate fi ascultata si melodia „Stage of Joy”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu