vineri, 1 iulie 2011

„Moştenitorii” vor veni Acasă din 18 iulie

Din 18 iulie, în fiecare zi de la orele 19.30, o nouă poveste de iubire începe ACASĂ în „Moştenitorii” („Los Herederos Del Monte”).
Fraţii Del Monte, Juan (Mario Cimarro), Pedro (Ezequiel Montalt), Gaspar (Fabian Rios), Lucas (Jonathan Islas) şi Jose (Jose Luis Resendez), sunt cei mai înstăriţi şi doriţi din regiune. Cei cinci provin din familii umile, dar au crescut sub acelaşi acoperiş şi au primit o educaţie comună, pentru că au avut norocul să fie luaţi în grijă de nişte părinţi adoptivi, care s-au ocupat să-i crească şi să-i facă oameni de bine, muncitori şi demni de numele Del Monte.
Timp de mulţi ani, fraţii au avut grijă de ferma familiei, cea mai prosperă din regiune, „La Arboleda”. În ziua în care sărbătoreau logodna lui Juan, fratele cel mare, cu iubita sa, Julieta (Margarita Munoz), avocatul familiei le citeşte acestora testamentul lăsat de tatăl lor, decedat de curând. Ceea ce nu şi-a imaginat nimeni niciodată, este că în acel moment, în vieţile lor a apărut Paula (Marlene Favela), o femeie frumoasă şi elegantă, care tulbură vieţile celor cinci fraţi. Instigată de mama sa, Sofia, Paula se prezintă cu o atitutide autoritară şi îşi reclamă drepturile, ca unică fiică biologică a domnului Del Monte. Motivată de resentimente şi de regretul că a trebuit mereu să trăiască în umbră, Paula del Monte este dispusă să facă orice pentru a-şi obţine partea de avere ce i se cuvine, inclusiv să se multe la moşie, alături de fraţii ei, pentru a se asigura că aceştia nu-i înşeală interesele. În această situaţie, fraţii Del Monte o înfruntă pe Paula, pentru că nu sunt dispuşi să împartă cu o necunoscută apărută în vieţile lor peste noapte ceea ce ei au construit în ani de muncă. Totuşi, ei nu pot face nimic, deoarece tatăl lor i-a lăsat acesteia moştenire o parte din avere, iar în testament, Emilio i-a rugat pe fraţi să o accepte pe Paula ca pe o soră.
Ceea ce nu ştie Paula, este că va găsi iubirea în locul în care se aşteaptă mai puţin. În toiul planurilor sale de răzbunare, Paula nu va mai putea rezista atracţiei pe care o simte pentru Juan, mai ales că sentimentul este reciproc. Ea nu va putea să-şi controleze sentimentele şi emoţiile, iar din acest motiv, obiectivul ei va fi altul, să rămână la moşie pentru a cuceri iubirea lui Juan. Între timp, Julieta, logodnica lui Juan, se confruntă cu o altă problemă. În timpul unei scurte despărţiri de Juan, ea a avut o aventură cu fratele acestuia, Pedro, iar când Juan află, se simte trădat şi decide să rupă relaţia. Astfel, Paula are drumul deschis spre inima lui.
Din acest moment, viaţa la fermă nu va mai fi la fel. Venirea Paulei provoacă reacţii puternice, stârneşte discordia între fraţi, dar şi pasiuni profunde. Paula va lupta pentru a îndeplini promisiunea făcută mamei sale, de a rămâne într-o zi cu toată averea familiei Del Monte, fără a bănui că ea însăşi ar putea fi victima unor planuri diabolice. Totuşi, trădările o aduc pe Paula tocmai în braţele bărbatului pe care îl iubeşte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu