vineri, 1 iulie 2011

Vlad Gherman şi Rafael Tudor glumeţii din La-La Band!

ţii
Vlad Gherman si Rafael Tudor sunt colegi de trupa in “La-La Band” si foarte buni prieteni. În acelasi timp ei sunt cei mai vesli baieti din trupa, sunt doi adolescenti talentati care iubesc muzica la maxim.

Rafael Tudor stie de unde a mostenit vocea – „de la mama care vine dintr-o familie de muzicieni”. La 5 ani asculta Demis Roussos si-l imita, cu succes, smulgand aplauze din partea vecinilor. Acum are 18 ani, este elev in clasa a XI-a la Liceul Spiru Haret, si crede despre  “La-La Band” ca „este o sansa minunata, numai ca eu nu o vad ca pe o colaborare ci mai degraba este o prietenie foarte stransa cu o gasca de nebuni, o prietenie in care toti suntem foarte atasati unii de altii”, marturiseste Rafael. „ Nu am un gen favorit, am mai multe dar am sa enumar cateva: rock clasic, indie si alternativ, pop, reggae, drum an bass si dubstep. Si imi plac: Red Hot Chili Peppers, Nero, Metallica, Adele, Bon Jovi, Dire Straits”, spune baiatul vesel din „La-La Band”. Atat pentru Rafael cat si pentru Vlad Gherman „”La-La Band” inseamna o familie in care toti avem un numitor comun: muzica”.
 Vlad Gherman, pentru prieteni Dutzu, are 18 ani, este elev in clasa a XI-a la Scoala Centrala si ii place sa faca...karaoke. Canta oriunde gaseste un microfon si public care sa-l asculte. Este ghidat in viata de un motto sugestiv: "Secretul succesului: Cazi de sapte ori, te ridici de opt."
Cei care vor sa ii cunoasca mai bine sunt invitati sa acceseze  blogul trupei http://lalaband.blogspot.com/ unde vor gasi mai multe informatii despre membrii ei.

Puteti asculta piesa “Stage Of Joy” semnata La-La Band accesand link-ul urmator: http://www.youtube.com/watch?v=zs0uK1adb_c.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu