joi, 25 august 2011

Adela Popescu şi Mihai Bendeac sunt colegi pe scenă


“Doi pe o banca”, acesta este numele piesei care va uni pe scena teatrului Metropolis sub indrumurarea regizorului Emanuel Parvu doi actori romani indragiti, dar si doua vedete de televiziune foarte cunoscute. Inainte de a reveni in fata telespectatorilor Antena 1 cu un nou sezon de exceptie al showului “In puii mei”, Mihai Bendeac a pregatit pentru publicul sau o surpriza de proportii. Actorul va urca pe scena teatrului Metropolis alaturi de Adela Popescu din Pariu cu viata de la Pro TV, protagonisti ai unei piese in doua personaje scrise de Aleksandr Ghelman, o poveste emotionanta in care adevarurile se  dezvaluie greu, dureros, cu intensitate.
“Este vorba despre doua destine ciudate, frante, doua destine tragic-comice. Intalnirea acestor destine incepe cu machiaje puternice, cu minciuni mari si treptat se ajunge la adevar, la concret. Actorii pornesc de la haine multe si ajung la haine putine, sumare, pana cand sunt ei in adevar” a declarat Emanuel Parvu, regizorul piesei. 
Mihai Bendeac nu va starni de aceasta data hohote de ras, asa cum obisnuieste sa faca prin personajele emisiunii “In puii mei”, ci va da viata unui personaj si unei situatii care starneste intrebari. Cei doi actori vor construi momente intense pe scena, miscari violente si sentimentul de asteptare al unui adevar care va transforma intreaga poveste. Pe masura ce povestea va evolua, decorul va fi transformat prin lumini pentru a reda schimbarile aparute in complicata relatie dintre personaje.
Printre momentele intese care vor avea loc pe scena teatrului Metropolis, se numara si o scena de sarut pasional intre cei doi protagonisti, Mihai Bendeac si Adela Popescu.
Pentru a pune in scena acest spectacol, Mihai si Adela au participat la repetitii timp de aproape o luna si jumatate, aproximativ sase-sapte ore pe zi. Petrecand mult timp impreuna, cei doi au dezvoltat o relatie stransa, fapt confirmat si de regizorul piesei.
“S-au legat relatii foarte stranse si sper ca timpul va demostra ca vor capata si adancime”, a declarat Emanuel Parvu.
Din echipa care a participat la realizarea acestei piesei fac parte si Bogdan Spataru, scenograf, Cassandra Bodron, designer si Corina Hera, make-up artist.
Timpul petrecut impreuna la repetitii a dus bineinteles si la aparitia a numeroase momente inedite. Unul dintre ele se refera la regulamentul privind intarzierile, aparut dupa cateva incidente in care actorii nu au respectat programul stabilit. Pentru 1 minut jumatate de intarziere, actorii au cazut de acord sa aplice o sanctiune de 100 RON. Cu toate ca intarzierie au disparut intre timp, echipa a reusit sa stranga o suma frumoasa de bani cu care va fi organizata o minipetrecere dupa vizionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu