marți, 23 august 2011

Sezonul doi din "Secrete în Paradis" vine la Euforia TV


“Secrete în Paradis” este  povestea uluitoare a şase adolescenţi naivi: Eva, Manos, Nicholas, Daphne, Lucas si Nora – începe în ultima seară pe care o petrec împreuna într-o tabără de vară. Privind o ploaie de stele, fiecare îşi pune o dorinţă. Devenind adulţi visele lor le dau mari bătăi de cap şi, în plus, secretele le schimbă  destinele.
       Din 22 august, Euforia TV a început să difuzeze episoade noi, de luni până vineri ora 10:00.În SEZONUL II se dezvăluie noi si noi secrete care menţin firul poveştii de excepţie.
Aflăm ce s-a intamplat cu Fotis, copilul care a murit în noaptea fatidica. Eva şi Manos sunt pe cale să se căsătoreasca, dar Melita îi mărturiseşte lui Manos în noaptea nunţii că încă îl mai iubeşte. Eva primeşte un mesaj suspect de la cineva. Nunta se anulează. Eva jura să-l distruga pe Manos. Se întoarce Daisy, fosta soţie a lui Odysseas care este şi iubita din trecut a lui Lucas. Manos este dat la o parte de la firmă cu acţiunile cumulate ale lui Stefanos şi Eva.
Urmăriţi uimitoarele răsturnari de situaţie şi deznodământul poveştii celor şase tineri visători. Îşi vor învinge ei propriile temeri şi îşi vor îndrepta oare destinele pe calea cea bună?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu