luni, 29 august 2011

Stirea de la prima ora! Acasa vin cele mai tari si noi telenovele


Toamna aceasta aduce ACASA povesti de iubire in cele mai asteptate si mai noi telenovele latino americane, o noua campanie sociala ce-si propune sa lupte impotriva violentei in familie, emisiuni consacrate si potrete ale unor mari doamne ale Romaniei.

Pasionale povesti de iubire, intrigi si tradari, se desfasoara in toamna aceasta, ACASA. Cele mai asteptate telenovele ale momentului, cei mai mari actori ai genului vin ACASA in productii spectaculoase, pe care telespectatorii le vor trai cu sufletul la gura.
William Levy si Maite Perroni formeaza din nou un cuplu ACASA, dupa succesul telenovelei „Iubire cu chip rebel”, de aceasta data in „Triumful dragostei” („Triunfo del Amor”), o productie cu o distributie impresionanta, difuzata din 9 septembrie in fiecare zi de la 20.30. Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Cesar Evora, Daniela Romo, Dominika Paleta si Pablo Montero vin ACASA intr-o emotionanta poveste de iubire, „Triumful dragostei”. Maite Perroni se afla la cel de-al treilea rol principal intr-o telenovela, iar criticii se gandesc deja la Maite ca la viitoarea regina a telenovelelor, desi actrita nu este de parere ca merita deocamdata titlul. Cu o viata personala tumultuoasa, proaspat divortatul William Levy, supranumit si Brad Pitt al Americii Latine, este in ultima vreme pe primele pagini ale ziarelor, iar acum este din nou ACASA, in rolul unui barbat seducator. Luis Miguel, unul dintre cei mai apreciati cantareti din intreaga lume, numit si Frank Sinatra latino, este cel care interpreteaza melodia de generic, intitulata „Tres Palabras”.
Totusi, William Levy inca nu l-a detronat pe Fernando Colunga din fruntea clasamentului celor mai sexy barbati de telenovele. Unul dintre cei mai ravniti barbati latino-americani, Fernando Colunga, revine si el ACASA din 12 septembrie zilnic, de la 19.30, intr-o superproductie alaturi de Lucero: „Stapana” („Soy Tu Duena”). Gabriela Spanic, actrita care a vizitat Romania si a jucat si in telenovela „Numai iubirea” revine si ea pe micile ecrane in „Stapana”, dupa ce de curand era sa-si piarda viata, fiind otravita de asistenta ei personala. Mai sexy ca oricand, Gaby Spanic joaca in noua productie de ACASA un rol negativ, alaturi de David Zepeda, actorul pe care publicul de ACASA l-a putut urmari anul trecut in telenovela „Predestinati”. Telenovela a inregistrat in Statele Unite recorduri de audienta, ultimul episod fiind urmarit de aproape sapte milioane de telespectatori, depasind audientele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother”, sau „Doi barbati si jumatate”.
Edith Gonzalez, una dintre cele mai populare actrite de telenovele vine ACASASub cerul in flacari” („Cielo Rojo”), din 12 septembrie, de luni pana vineri de la 18.30 cu o pasionala poveste de iubire ce sfideaza trecerea timpului. Partenerul lui Edith Gonzalez este Mauricio Islas, cunoscut publicului de ACASA din telenovele precum „Preciosa”, „Iubiri”, sau „Umbrele trecutului”.
Tot ACASA, unul dintre cele mai scumpe seriale de televiziune realizate vreodata si in acelasi timp una dintre cele mai emotionante povesti de iubire spuse pe micile ecrane, „Amor Real” se intoarce in casele telespectatorilor din 9 septembrie in fiecare zi de la ora 15.30. Productia semnata Carla Estrada, reuneste o distributie de exceptie, formata din Adela Noriega, Fernando Colunga, Mauricio Islas, Helena Rojo si multi alti mari actori din lumea telenovelelor. Un proiect grandios, „Amor Real” s-a bucurat de un mare succes atat in randul telespectatorilor, cat si din partea criticilor, iar acum telenovela revine ACASA.
Toamna marilor iubiri si a povestilor inspirate din viata incepe ACASA, pentru ca ACASA e iubirea!

Un comentariu:

  1. dar unde vor da lacrimi de iubire si mostenitorii telenovele care acum ocupa intervalul 18:30-20:30?

    RăspundețiȘtergere