vineri, 19 august 2011

Din 1 septembre Mediumul vine la Diva Universal


Serialul de mare succes, “Mediumul” vine la Diva Universal cu sezonul 7 şi ultimul. Nu pierdeţi continuarea povestii eroinei Allison Dubois şi a familiei sale, soţul Joe Dubois şi cele 3 fiice, Ariel, Bridgette şi Marie.

Sezonul 7, format din 13 episoade, are premiera pe 1 septembrie la Diva Universal şi se difuzează în fiecare joi, de la 21:00, două episoade.
“Mediumul” este un serial captivant inspirat din viaţa mediumului Allison Dubois, soţie şi mamă a trei copii care încearcă să-şi înţeleagă darul înnăscut şi abilitatea ei deosebită de a lua legătura cu cei morţi. Împreună cu soţul Joe, care este pe cât se poate de înţelegător şi iubitor, cei doi încearcă să găsească un echilibru între viaţa de familie şi chemarea puternică a lui Allison. Aceasta este angajată de procurorul general Devalos să-şi folosească talentul pentru a-l ajuta să rezolve cazurile de crimă. Partenerul ei în rezolvarea cazurilor de crimă este detectivul Lee Scanlon, vechiul ei aliat de la departamentul de poliţie local care s-a căsătorit recent cu marea sa dragoste şi mama fiicei sale.

În sezonul 7, soţul lui Allison, Joe, un inginer în domeniul aerospaţial, acasă este un soţ şi tată minunat care îl urmăreşte îndeaproape pe excentricul şi genialul său şef. Fiicele lor, Ariel, Bridgette şi Marie, toate par a fi moştenit abilităţile mamei lor care devin din ce în ce mai puternice odată cu vârsta

În primul episod al noului sezon, când Allison şi Bridgette au acelaşi vis despre un bărbat fără adăpost care este subiectul celui mai recent caz al lui Allison, cele două îşi schimbă personalităţile provocând un adevărat haos acasă, la şcoală şi în ceea ce priveşte ancheta.

Pentru rolul lui Allison Dubois din “Mediumul”, Patricia Arquette a primit un premiu Emmy pentru “Cea mai bună actriţă în rol principal dintr-un serial de televiziune”, plus numeroase nominalizări la Golden Globe, Emmy şi Screen Actors Guild.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu