marți, 23 august 2011

"Hawaii Five 0" vine în premieră la Universal Channel


Se pot întâmpla lucruri negative în paradisul din Hawaii? Nu şi dacă o echipa de elita a poliţiei din insule şi-a asumat misiunea dificilă de a apăra cel de-al 50-lea stat al Americii de infracţiuni şi crime!

Sezonul 1 al serialului HAWAII FIVE-0, format din 24 de episoade, este difuzat  în premieră la Universal Channel din 5 septembrie,  în fiecare luni de la 22:00. În ziua premierei, telespectatorii pot urmări 2 episoade, de la aceeaşi oră.
Filmat în peisajul unic al superbelor insule Hawaii, serialul HAWAII FIVE-0 este un remake modern al serialului clasic, avându-l în centrul atenţiei pe detectivul Steve McGarrett (Alex O'Loughlin), un ofiţer decorat al Forţelor Navale ajuns poliţist, care se întoarce în Oahu pentru a investiga uciderea tatălui său. Acesta îl convinge pe Guvernatorul Hawaii-ului să îl ajute cu o echipă nouă şi autoritate deplină pentru a-i vâna pe cei mai mari răufăcători ai oraşului.

Lui McGarrett i se alătură Detectivul Danny "Danno" Williams (Scott Caan), un fost poliţist din New Jersey proaspăt detaşat - un bărbat care preferă zgârie- norii în locul coastelor oceanului - dar care s-a angajat să păstreze sigure insulele pentru fiica sa în vârstă de 8 ani; şi Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), un fost Detectiv de Poliţie din Honolulu şi fost protejat al tatălui lui McGarrett, acuzat pe nedrept de corupţie şi încadrat într-o patrulă de securitate locală.
Verişoara lui Chin, Kono Kalakaua (Grace Park), este o localnică frumoasă şi neînfricată care tocmai a absolvit academia şi nerăbdătoare să facă parte din elita departamentului. McGarrett, încercând să reia relaţia cu sora sa, Mary Ann, jură că va face lumină în cazul morţii tatălui lor, în timp ce noua unitate FIVE-0 este hotărâtă să îndepărteze elementele sumbre din Hawaii.

La premiera serialului, primul caz al echipei de detectivi nou formate, Five-0, constă în găsirea unui traficant de arme care are legătură cu uciderea tatălui lui McGarrett. În continuare, după răpirea violentă a unui fost expert NSA în cyber-terorism din centrul oraşului Waikiki, Five-0 sunt într-o cursă împotriva timpului pentru a-l salva pe bărbat şi a preveni o breşă a securităţii naţionale. Alte cazuri includ: un război dintre bande în timpul unui meci de fotbal, evadarea unui condamnat periculos care răpeşte un cuplu de tineri sau uciderea preşedintelui unei mari companii de surfing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu