miercuri, 31 august 2011

Toamna marilor iubiri si povestilor de viata incepe Acasa


Toamna aceasta aduce ACASA povesti de iubire in cele mai asteptate si mai noi telenovele latino americane, o noua campanie sociala ce-si propune sa lupte impotriva violentei in familie, emisiuni consacrate si potrete ale unor mari doamne ale Romaniei.
Povestirile adevarate prezentate de Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, continua sa spuna, de luni pana sambata, de la 16.30, povesti rupte din viata. Iar seara, de luni pana joi de la 22.30, la „Povestiri de noapte”, Cabral si Mircea Solcanu la fel de spumosi si pusi pe sotii, le vor aduce celor de ACASA ultimele noutati din lumea vedetelor autohtone.
Din 20 septembrie ACASA demareaza campaniaDurerea nu este iubire”. ACASA se implica astfel in rezolvarea unei probleme spinoase a societatii romanesti, violenta in familie. Scopul campaniei este acela de a atrage atentia asupra unui fenomen grav, care-si lasa o amprenta grea asupra victimelor si de a solicita autoritatilor adoptarea unei legi speciale pentru sanctionarea violentei domestice. Povestile prezentate in cadrul „Povestirilor adevarate” din 20 septembrie, in fiecare marti, de la 16.30, sunt cazuri reale, disperate, ale unor femei care au cazut victime violentei si care au reusit sa gaseasca iesirea din situatii limita. Ele vin in fata camerei de luat vederi sa-si spuna povestea tocmai pentru a atrage atentia autoritatilor si opiniei publice asupra unui fenomen care a luat amploare in ultimii ani. Lor li se vor alatura persoane publice, vedete, care au suferit la randul lor de pe urma violentei domestice.
Toamna aceasta, ACASA este locul unde-si dau intalnire si femeile remarcabile ale Romaniei. Emisiunea „Doamne de poveste”, prezentata de Olivia Steer, revine din 18 septembrie duminica de la 16.30, cu un nou sezon, cu noi portrete ale unor femei-simbol din Romania ca Angela Similea, Romica Puceanu sau Marta Bibescu.
Pasionale povesti de iubire, intrigi si tradari, se desfasoara in toamna aceasta, ACASA. Cele mai asteptate telenovele ale momentului, cei mai mari actori ai genului vin ACASA in productii spectaculoase, pe care telespectatorii le vor trai cu sufletul la gura.
William Levy si Maite Perroni formeaza din nou un cuplu ACASA, dupa succesul telenovelei „Iubire cu chip rebel”, de aceasta data in „Triumful dragostei” („Triunfo del Amor”), o productie cu o distributie impresionanta, difuzata din 9 septembrie in fiecare zi de la 20.30. Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Cesar Evora, Daniela Romo, Dominika Paleta si Pablo Montero fac parte din distributia celei mai asteptate telenovele a toamnei de ACASA, „Triumful dragostei,  o emotionanta  poveste de iubire,”. Maite Perroni se afla la cel de-al treilea rol principal intr-o telenovela, iar criticii se gandesc deja la Maite ca la viitoarea regina a telenovelelor, desi actrita nu este de parere ca merita deocamdata titlul. Cu o viata personala tumultuoasa, proaspat divortatul William Levy, supranumit si Brad Pitt al Americii Latine, este in ultima vreme pe primele pagini ale ziarelor, iar acum este din nou ACASA, in rolul unui barbat seducator. Luis Miguel, unul dintre cei mai apreciati cantareti din intreaga lume, numit si Frank Sinatra latino, este cel care interpreteaza melodia de generic, intitulata „Tres Palabras”.
Fernando Colunga, cel care lupta, alaturi de William Levy,  pentru locul fruntas in clasamentul celor mai sexy barbati de telenovele, unul dintre cei mai ravniti barbati latino-americani, revine si el ACASA din 12 septembrie zilnic, de la 19.30, intr-o superproductie alaturi de Lucero: „Stapana” („Soy Tu Duena”). Gabriela Spanic, actrita care a vizitat Romania si a jucat si in telenovela „Numai iubirea”,  revine si ea pe micile ecrane in „Stapana”, dupa ce de curand era sa-si piarda viata, fiind otravita de asistenta ei personala. Mai sexy ca oricand, Gaby Spanic joaca in noua productie de ACASA un rol negativ, alaturi de David Zepeda, actorul pe care publicul de ACASA l-a putut urmari anul trecut in telenovela „Predestinati”. Telenovela a inregistrat in Statele Unite recorduri de audienta, ultimul episod fiind urmarit de aproape sapte milioane de telespectatori, depasind audientele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother”, sau „Doi barbati si jumatate”.
Edith Gonzalez, o alta actrita indragita de publicul din Romania si una dintre cele mai populare actrite de telenovele, vine ACASASub cerul in flacari” („Cielo Rojo”),  din 12 septembrie, de luni pana vineri, de la 18.30, cu o pasionala poveste de iubire ce sfideaza trecerea timpului. Partenerul lui Edith Gonzalez este Mauricio Islas, cunoscut publicului de ACASA din telenovele precum „Preciosa”, „Iubiri”, sau „Umbrele trecutului”.
Tot ACASA, unul dintre cele mai scumpe seriale de televiziune realizate vreodata si in acelasi timp una dintre cele mai emotionante povesti de iubire spuse pe micile ecrane, „Amor Real” se intoarce in casele telespectatorilor din 9 septembrie in fiecare zi de la ora 15.30. Productia semnata Carla Estrada, reuneste o distributie de exceptie, formata din Adela Noriega, Fernando Colunga, Mauricio Islas, Helena Rojo si multi alti mari actori din lumea telenovelelor. Un proiect grandios, „Amor Real” s-a bucurat de un mare succes atat in randul telespectatorilor, cat si din partea criticilor, iar acum telenovela revine ACASA.
Toamna marilor iubiri si a povestilor de viata incepe ACASA, pentru ca ACASA e iubirea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu