miercuri, 17 august 2011

“Soţii de militari” revine cu sezonul 4 la Diva Universal!


De la echipa creativă din spatele megasucceselor “Anatomia lui Grey” şi “Minţi Criminale”, unul dintre cele mai bine cotate seriale americane din toate timpurile, “Soţii de militari” revine la Diva Universal cu sezonul 4. Telespectatorii români vor putea urmari noul sezon mult aşteptat începând cu 31 august, în fiecare miercuri de la 21:00, două episoade.
“Soţii de militari” are în centrul atenţiei luptele, visurile şi prieteniile unui grup divers de femei şi un bărbat care trăiesc cu partenerii şi familiile lor într-un post activ al armatei americane. Este un serial despre presiunea celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite.

Acţiunea se petrece în Charleston, South Carolina, iar protagoniştii sunt: Kim Delaney (Claudia Joy Holden), Sally Pressman (Roxy LeBlanc), Brigid Brannagh (Pamela Moran), Brian McNamara (Michael Holden), Sterling K. Brown (Roland Burton), Wendy Davis (Joan Burton), Drew Fuller (Trevor LeBlanc), Terry Serpico (Frank Sherwood), Katelyn Pippy (Emmalin Holden) şi Catherine Bell (Denise Sherwood). Serialul este inspirat de romanul “Under the Sabers: The Unwritten Code of Army Wives” de Tanya Biank, care este un consultant al serialului.

Sezonul 4, care cuprinde 18 episoade, continuă să prezinte viaţa de zi cu zi a soţiilor de militari şi a greutăţilor cu care se confruntă. În primul episod al noului sezon, Denise şi Frank sunt încă afectaţi de focurile de armă ce s-au tras în propria lor casă. Trevor şi Roxy celebrează sosirea iminentă pe lume a noului lor copil, însă Roxy ezită să împărtăşească veştile proaspete cu restul grupului de prieteni. Pamela, având nevoie de o pauză şi încă luptând pentru mariajul ei cu Chase, pleacă pe neaşteptate în vacanţă cu copiii. Claudia Joy află că a fost desemnată printre finaliste pentru titlul de Soţia de Militar a Anului. Roland este distras de la munca sa când află informaţii noi despre starea de sănătate a lui Joan şi este alături de Denise şi Frank pentru a-i ajuta să depăşească o perioadă dificilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu