luni, 29 august 2011

Kassandra isi ia adio de la telespectatorii Acasa


Magia circului se incheie ACASA, in ultimul episod din “Kassandra”, pe 8 septembrie de la 20.30. Dupa ce au infruntat nenumarate obstacole si au facut fata incercarilor vietii, Kassandra si Luis David pot fi in sfarsit fericiti.
Telespectatorii sunt invitati la o nunta dubla spectaculoasa, iar personajele isi iau la revedere de la fanii lor de ACASA. Povestea frumoasei tiganci a facut inconjurul lumii, iar telenovela este considerata un clasic al genului. Cu milioane de fani in intreaga lume, “Kassandra” ramane una din cele mai populare telenovele, iar Coraima Torres si Osvaldo Rios au devenit in scurt timp staruri internationale. O productie care a facut senzatie la scurt timp dupa lansare, in care minunata lume a circului a fost prezentata in detaliu, cu spectacole de elefanti, dresuri de cai, sau jonglerii de paiate, “Kassandra” a ajuns la final ACASA.
Fanii lui Osvaldo Rio sil vor putea vedea pe acesta in continuare, ACASA, in telenovela “Triumful dragostei”, din 9 septembrie, in fiecare zi de la 20.30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu