marți, 16 august 2011

Dan Condurache şi Manuela Ciucur vor fi profesori în "Pariu cu viaţa"

Dan Condurache, Adela Popescu, Manuela Ciucur, Alexandru Papadopol, Radu Valcan si  Costin Sforaru sunt profesori la Colegiul National de Arte in serialul “Pariu cu viata”, o productie pentru toate generatiile care va avea premiera, in aceasta toamna, la Pro Tv.
Cooptat intr-o noua productie marca MediaPro Pictures, difuzata la PRO TV, marele actor Dan Condurache s-a obisnuit cu rolul de director de liceu, rol care i-ar fi placut sa-l joace si in viata reala. “Trecerea de la un personaj la altul, cum spunea marele Laurence Olivier, se face precum sculptura in zapada. Soarele stralucitor si nemilos al timpului lasa doar parfumul amintirilor ce nu-mi pot fi furate de nimeni. Noul personaj, Dumitru Dumitrescu, este incitant prin prezenta permanenta in mijlocul tinerilor. Ca tata te regasesti sigur in relatia profesor-elev. Lui Dumitru Dumitrescu i-am imprumutat putin din efortul de a indura, pe care l-am educat ani si ani. De la el am preluat dorinta de a te perfectiona, dorinta de rigoare, duse uneori pana la insuportabil. Principiul dupa care se ghideaza directorul Dumitru Dumitrescu este credinta neobosita in valorile artistice sigure pe care nu le va stinge nimeni. Elevii de azi sunt mai frumosi, mai informati si sigur mai curajosi”, spune Dan Condurache, despre cei alaturi de care va juca rolul unui director dur si rigid in “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile.
Manuela Ciucur va juca rolul Dorinei, o femeie greu incercata de soarta: “Este o doamna profesoara de Teorie muzicala, putin de moda veche as putea spune, genul de profesoara mai sentimentala, mai credula, mai sensibila, si poate din aceasta cauza devine o victim a lumii mult mai pragmatica in care trebuie sa traiasca. Rolul este construit pe doua planuri, cel de profesor si cel de mama. Dorina si-a educat singura cele doua fete conform unor  principii”. 
Pentru actrita Manuela Ciucur intoarcerea in Buftea inseamna reintilnirea cu oameni dragi. “Ma bucur sa fiu alaturi de Marin Moraru, Dan Condurache, Carmen Tanase, Radu Gabriel, Elvira Deatrcu… Pentru mine este  ca o reintoarcere intr-o familie.  Cei mici au fost o mare surpriza foarte placuta pentru mine, sunt exceptionali, canta,  danseaza, joaca. Sunt foarte spontani, vii si plini de o energie care “te pune la pamant”, in cel mai placut mod cu putinta”, spune Manuela Ciucur.
Telespectatorii Pro Tv o vor vedea pe Adela Popescu in rolul Ralucai, profesoara de Teorie Muzicala care va revolutiona Colegiul National de Arte: “Raluca este un om deosebit, iubeste muzica si este impresionata de talentul elevilor ei, carora le va fi aproape tot timpul. Are o vedere asupra ideii de exprimare prin muzica, diferita de profesorii clasici si ea incearca sa implementeze asta si in mentalitatea elevilor”, povesteste frumoasa actrita.
Costin Sforaru va preda Economie in cel mai noul serial de la Pro Tv, “Pariu cu viata”, unde il interpreteaza pe tanarul si carismaticul Rares: “Este un tip interesant, respectuos, cu anumite laturi si inclinatii in care nu ma regasesc, dar incerc sa ma adaptez cat se poate de repede. In prima zi de filmare am avut ceva timp de asteptatre pana sa intru la cadru, timp in care emotiile isi tot faceau apartitia, dar la cuvantul “Actiune!” au trecut  undeva in fundal”, declara Costin Sforaru.
Radu Valcan va fi Tudor, profesorul de sport din “Pariu cu viata”, un tip mai dur, caruia elevii ii stiu oarecum de frica: “Din pacate, in ziua de azi nu mai exista acel cult al miscarii, placerea de a face sport. Tudor este putin mai dur pentru ca incearca sa impuna o anumita ordine si disciplina in liceu, dar exista un respect reciproc intre el si elevi, mai ales ca este foarte deschis la ideile si propunerile elevilor. Tudor incearca sa le insufle elevilor sai pasiunea pentru sport”, spune Radu.
Alexandru Papadopol  va juca un rol care ii este familiar in viata de zi cu zi - cel de profesor de actorie: Bobby Iordache este fost star de telenovele si seriale, actualmente este un profesor de actorie exigent si cu planuri marete”
          Cu o gasca de 20 de tineri talentati, “La-La Band”, si cu o distributie formata din mari actori care interpreteaza roluri de profesori,  serialul “Pariu cu viata”, difuzat din toamna, la Pro Tv,  se adreseaza tuturor  generatiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu