miercuri, 31 august 2011

Serialre noi la HBO si HBO Comedy

“Mai bine cu tine” explorează dinamica dintr-o familie cu trei cupluri foarte diferite: Una în care cei doi nu sunt căsătoriți, dar au o relație fericită de mult timp, a doua în care protagoniștii decid să își pună pirostriile după foarte puțin timp, iar cea de-a treia în care cei doi sunt căsătoriți de 35 de ani.
Maddie și Ben sunt împreună de nouă ani. Amândoi sunt preocupați de carieră, Maddie fiind avocat, iar Ben manager al unui hotel. Deși se iubesc foarte mult, cei doi nu au simțit niciodată nevoia să facă un pas mai departe în relația lor și să se căsătorească. Eroii poveștii sunt doi oameni care se cunosc foarte bine unul pe celălalt, iar relația lor este una bazată pe afecțiune. După ce și-au analizat relația, cei doi au ajuns la concluzia că sunt foarte fericiți cu alegerea pe care au făcut-o împreună. Toate sunt bune și frumoase până când sora mai mică a lui Maddie se logodește. 
“Episoade”


Doi britanici de succes primesc o ofertă foarte tentantă de dincolo de Ocean. Deși are suspiciuni mari în legătură cu mutarea lor în Los Angeles, de dragul lui, ea este de acord să plece din Londra.
Doi londonezi de succes din industria filmului acceptă oferta de a realiza mai departe serialul care îi făcuse celebri, dar la Hollywood. Destul de repede, se alege praful de promisiunea americanilor de a nu schima nimic în ceea ce privește serialul britanic. Mai mult decât atât, cei doi se trezesc într-o lume a butaforiei în care ideal este să nu îți contrazici șeful, să zâmbești condescendent și să pari cât mai fericit cu deciziile pe care le iau alții pentru tine.
Sean (Stephen Mangan) și Beverly (Tamsin Greig) sunt doi britanici cu o căsătorie fericită și sunt și parteneri pe platourile de filmare. Realizatori de succes, cei doi sunt premiați la ceremonia decernării BAFTA pentru serialul lor de patru sezoane. Cu această ocazie, chiar în seara acordării premiilor, primesc o ofertă de a realiza serialul la Hollywood. Deși în primă fază Beverly nu ia în serios propunerea, își dă seama că soțul ei se visa deja acolo, așa că, de dragul lui, este de acord să se mute la Los Angeles. Promisiunea inițială de a nu schimba nimic la serial se spulberă atât de repede încât cei doi nu reușesc să se dezmeticească. După ce sosesc acolo ei vor afla că, de fapt, cel de la care primiseră propunera nu văzuse nici măcar un episod din serialul britanic. Lucrurile devin și mai complicate din clipa în care americanii vin cu ideea înlocuirii venerabilului actor principal cu... Matt LeBlanc!   
La scurt timp după ce se întâlnesc cu Matt, Sean și Beverly Lincoln se trezesc într-o postură ciudată, este vorba despre o situație bizară care amenință să le distrugă atât serialul, cât și căsnicia.
“Familia Heck”


Urmăriți aventurile unei femei și ale familiei acesteia care încearcă să supraviețuiască șicanelor de fiecare zi din Orson (Indiana).
Luați-vă gândul de la sporivii de performanță, starurile de cinema sau de la politicienii oricăror vremuri, căci adevărații eroi ai zilelor noastre sunt părinții.
De fapt, Frankie este o supereroină. Vorbim despre o soție și o mamă iubitoare, o femeie din clasa de mijloc care trăiește în mijlocul țării și care se apropie cu pași repezi de vârsta de mijloc. Frankie Heck (Patricia Heaton) este soție și o mamă cu normă întreagă pentru cei trei copii ai săi. Cu toate acestea, nu vorbim despre o femeie casnică, ci despre o persoană foarte activă care muncește în fiecare zi pentru a-și construi o carieră de succes în domeniul vânzărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu