luni, 22 august 2011

Diana Dumitrescu va fi o amantă sexy în "Pariu cu viaţa"


Andreea Radulescu, interpretata de Diana Dumitrescu, este o diva sexy, ambitioasa, vicleana si periculoasa care face tot posibilul sa supravietuiasca intr-o lume in care primeaza pozitia sociala si situatia financiara, iar pentru a ajunge la acest statut devine amanta lui Alexandru Anghel (Doru Ana), un barbat casatorit, dar foarte bogat si influent, in serialul “Pariu cu viata”, care va avea marea premiera in curand, la Pro Tv. 
“Andreea este genul de persoana care isi urmareste interesul pana in panzele albe. Pentru ea au o importanta absoluta cariera si pozitia sociala. Face tot ce ii sta in putinta sa nu piarda aceste lucruri, chiar daca asta inseamna sa aiba un amant mai in varsta si casatorit. Pentru ea, Sandu Anghel este egal cu pozitie sociala, bani, putere, respect si un viitor sigur”, spune Diana Dumitrescu.
In ceea ce priveste relatia extra conjugala pe care Alexandru Anghel o are cu Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu), interpretul acestuia, Doru Ana, declara: “El este un personaj contemporan, care are o afacere, o vila, o masina scumpa si o amanta, ca sa se bucure de rezultatele muncii sale. Ca in orice relatie de amor, ea este atat cu zile senine, cat si cu tunete si fulgere”.
Diana Dumitrescu marturiseste ca ceea ce o atrage cel mai mult la Andreea Radulescu este ambitia de care aceasta da dovada: “Personajul meu este foarte ambitios si asta imi place. Desi, eu Diana, nu sunt de acord cu multe din alegerile facute de Andreea, nu pot sa nu ii admir perseverenta si ambitia. Andreea este o femeie absolut normala, cu bune si cu rele, care vrea sa supravietuiasca in lumea noastra”, povesteste Diana.
Care este miza succesului, cat este de tentant gustul celebritatii, telespectatorii vor descoperi din aceasta toamna, in cel mai nou serial de la Pro Tv, “Pariu cu viata”, o productie pentru toate generatiile, presarata cu povesti de iubire, intrigi, pasiuni, razbunari si tradari neasteptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu