marți, 16 august 2011

Primul concert La La Band a fost un real succes


Primul concert La- La Band a avut loc weekendul acesta, sambata, 13 august, in cadrul deschiderii Campionatului Mondial de GO pentru juniori, de la Bucuresti.

Publicul format din oficiali ai Federatiei, reprezentanti ai ambasedei Chinei, Japoniei, Coreei si ai Ministerului Afacerilor Externe, participanti, parintii si sustinatorii acestora, a fost impresionat de prestatia celor 20 de tineri si cu greu s-au abtinut sa ramana asezati pe scaune. Energia pozitiva transmisa si atmosfera creata de membrii trupei, coregrafia, colajul de cover-uri si acapella, precum si piesa “Stage Of Joy” au facut ca reprezentatia sa fie un adevarat show.

“Ne-am bucurat foarte tare ca am fost aplaudati, inseamna ca publicul ne-a apreciat. Am repetat foarte mult si vom repeta si de acum inainte ca sa fim cei mai buni. Noi facem totul din pasiune, totul pentru muzica, actorie si dans”, a declarat Alina Eremia, protagonista serialului “Pariu cu viata”, care va fi difuzat din aceasta toamna la PRO TV.

“Am inceput cu dreptul, emotiile si-au facut aparitia doar in momentul in care am fost chemati pe scena, dar publicul numeros si foarte energic ne-a facut sa ne intram in stare rapid si astfel primul nostru concert a fost superb!    Abia il asteptam pe al doilea!”, a declarat Sore, membra a trupei La-La Band si interpreta personajului negativ din serialul “Pariu cu viata”.

“La La Isteria a inceput” – adauga Sore.

Imagini de la concertul La La Band pot fi urmarite pe http://www.protv.ro/ si pentru mai multe fotografii va rugam urmariti pagina oficiala de Facebook La-La Band si blogul http://lalaband.protv.ro/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu